6. jan, 2022

Dags att avbryta det kriminella experimentet?

De senaste dagarna har två ”historiska” tillkännagivanden gjorts. Inget har förstås noterats av mainstream media. Ännu mindre av våra myndigheter, vars presskonferens (5/1) var närmast en total katastrof – och innehöll allvarlig desinformation!

Men de två händelser jag refererar till är följande:

De två norska läkarna, dr Christian Coucheron och dr Heiko Santelmann, kräver omedelbart stopp för alla covid-injektioner, då dessa uppges innehålla toxiska nanosubstanser, som är förbjudna att använda på människor – och istället endast får användas i forskningssyfte och vid laboratorieundersökningar.

Efter att FHI och SLV med Madsen godkänt Pfizers vaccin Corminaty även för barn från 5-12 år och ingredienserna publicerats i Felleskatalogen, har läkarna undersökt de två nanopartiklarna, ALC-0159 och ALC-0315. Det kom som en chock för dem, när man på tillverkarens webbplats hittade uppgiften att dessa substanser INTE bör ges till människor på grund av sin toxicitet (giftighet)!

Läkarna avslutar med att hävda att detta är ett grovt brott mot läkemedelslagen, och att de som varit involverade i detta, riskerar upp till tio års fängelse.

Detta är ett massivt brott mot läkemedelslagen – och alla personer som är inblandade i dessa vaccinationer riskerar upp till 10 års fängelse.”

Hos företaget Biomol, finns följande varning under var och en av de aktuella substanserna:

Varning! Endast för forskningsändamål och laboratorietester: Inte för användning på djur eller människor!”


Länk till originalartikel:

Nästa besked är, att CDC i USA den 31 december 2021 drog tillbaka sin EUA (Emergency Use Authorization) för RT-PCR-testet. Detta test är därmed olagligt! Och eftersom Sveriges pandemilag helt baseras på resultat av sådana test, så bör rimligtvis också hela pandemilagen förklaras ogiltig!

Det innebär också, att alla som utför sådana test – och tar betalt för dem – gör sig skyldiga till bedrägeri, eftersom de inte har någon gällande licens för testet.

På samma sätt borde alla restriktioner och begränsningar, som baseras på resultat av dessa test förklaras ogiltiga och omedelbart återkallas!

Ta gärna del av följande utdrag ur en längre text.

Av Prof Michel Chossudovsky , 29 december 2021

***

WHO utfärdade också en noggrant formulerad ”indragning” för nästan ett år sedan avseende RT-PCR-testet (januari 2020).  

Vad detta antyder är att både CDC och WHO formellt har erkänt misslyckandena i RT-PCR-testet, utan att dock genomföra en förändring i metodiken för att upptäcka och identifiera SARS-CoV-2. 

Världen har befunnit sig i en statskris i nästan två år, och nu bekräftar formella uttalanden från både WHO och CDC (med sedvanliga insinuationer) att RT-PCR-testet (används för att motivera varje enskilt politiskt mandat inklusive låsningar, social distansering, masker, inskränkning av arbetskraften, nedläggning av ekonomisk verksamhet, etc.) är felaktig och ogiltigt.  

Michel Chossudovsky , Global Research, 29 december 2021

***

Nobelpristagaren  Kary B. Mullis var uppfinnaren av  polymeraskedjereaktionstekniken, som analyseras i denna artikel.

Dr. Kary B. Mullis , som gick bort den 7 augusti 2019 vid 74 års ålder, sa med eftertryck att ingen infektion eller sjukdom kan diagnostiseras korrekt med RT-PCR.

"PCR är en process. Den säger inte att du är sjuk. …  Mätningen är inte korrekt”. 

Mullis beskrev PCR-RT som en "teknik" snarare än "ett test".  

Det är en användbar teknik som möjliggör "snabb amplifiering av en liten bit av DNA".  

Länk till fullständig artikel i ämnet här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?