2. jan, 2022

Är vacciner lösningen på alla hälsoproblem?

I dessa dagar luras ju stora delar av världen att ta injektioner av något man kallar ”vacciner” - men som egentligen är ett oprövat genetiskt experiment. Sprutorna skyddar inte mot infektion, och de förhindrar inte att den ”vaccinerade” sprider smitta!

Fullkomligt otroligt att detta kan saluföras som ”vaccin”!

Men är ens ”riktiga vacciner” den ultimata lösningen för god hälsa? Varför skulle i så fall USA har en så omfattande barnadödlighet – större än vissa utvecklingsländer med dålig levnadsstandard och undermålig hälsovård – trots att de har en så omfattande barnvaccination (mer än 70 sprutor före 18 års ålder)?

Men eftersom vaccinationer är en så enormt stor del av läkemedelsindustrins gigantiska vinster, så är det förstås närmast förbjudet att ens ställa sådana frågor!

Lika förbjudet är det (precis som beträffande ”covidsprutorna”) att ens nämna de omfattande skador som rapporteras.

Intressanta uppgifter kan man se på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?