31. dec, 2021

Öppet brev till allkunniga Margit RichertVärderade författarkollega – all kunskaps moder i Sverige (om inte i hela världen)!

Det är numera inte ofta jag blir förvånad över något som skrivs i DN, men jag måste erkänna att du faktiskt har lyckats förvåna mig! När jag läser din artikel i Dagens Nyheter den 30 december, med rubriken ”Så praktisk är solidariteten att den också kommer Anna Björklund till del” - så blir jag närmast förstummad!

Då du klumpar ihop en grupp ”vaccinskeptiker” till följande: ”...rättshaveristiska släktingar och yogafascister som Facebook-yrar om George Soros, kolloidalt silver och barnätande eliter”, så får jag sätta glasögonen tillrätta för att se, om jag verkligen läst rätt.

Det kan väl aldrig vara möjligt att DN släpper igenom sådan kvalificerad smörja, tänker jag! Men tyvärr! Så lågt har DN sjunkit att man sväljer precis allt, om det bara handlar om att saluföra idén om att vacciner är världens räddning mot Covid-19 – och att förlöjliga alla som bara andas kritik mot den pågående samhälleliga katastrof som utspelas framför våra ögon!

Det bjuder mig egentligen emot att ens bemöta något så sanslöst enfaldigt och okunnigt som den text du åstadkommit, men någon sorts renhållningsarbete på det här området har jag frivilligt åtagit mig – och då kan jag inte bara blunda för de allra värsta galenskaperna.

Jag undrar förstås vilka ”rättshaveristiska släktingar” du har… Kanske några som till skillnad från dig har genomskåda det gigantiska bedrägeri som nu tagit över stora delar av världen – och därför avsagt sig förgiftning av ”vaccinerna”.

Men jag kan förstås gratulera dig till den fantastiska språkliga innovationen ”yogafascister” (eller har du stulit det från någon världsfrånvänd grupp galningar som VOF – Vetenskap och Folkbildning?). Jag inser att du kan lika litet om yoga som om annat du behandlar i din text!

Och George Soros… Tror du också att han är en stor filantrop? Hahaha… Lika mycket som Bill Gates! Kanske anser du också att läkemedelsindustrin är en altruistisk, filantropisk samling företag, som oavsett egna kostnader gör precis allt för att skydda människors hälsa?

Snälla Margit Richert! Vakna upp och kom fram ur din bubbla! Skaffa dig kunskaper också från annat håll än mainstream media, annars kommer du att fortsätta leva i en alldeles falsk värld!

Sedan lyckas du också få med ”kolloidalt silver” - som för många verkar vara den ultimata ovetenskapliga vidskepelsen! Naturligtvis vet du inget om detta ämne heller. Du känner säkert inte till, att det i den tidens motsvarighet till FASS var registrerat och godkänt som läkemedel ända fram till 1946, då det manövrerades ut av patenterbara antibiotika, som tillverkarna kunde ta hutlöst betalt för!

Kolloidalt silver är effektivt mot de flesta patologiska mikrober – bakterier, virus, amöbor, svamp och encelliga parasiter – medan traditionell antibiotika bara fungerar mot bakterier. Detta fantastiska medels effektivitet är förstås anledningen till att såväl Livsmedelsverket som Läkemedelsverket ogenerat sprider lögner om både dess overksamhet och dess farlighet – en motsägelsefull uppgift!

Men när det gäller att till varje pris skydda den gravt kriminella läkemedelsindustrin, så är alla medel tillåtna – även alldeles uppenbara lögner!

Du känner antagligen inte till, att man på Astrid Lindgrens Barnsjukhus tar emot många av de allra svårast brännskadade barnen i Sverige – och att man haft stora problem, eftersom omläggningarna var så oerhört smärtsamma att man tvingades söva många av barnen vid varje byte av bandage! Man hade också problem med sekundärinfektioner i såren – och svåra missprydande ärrbildningar efter läkning!

Men vad hände sedan? Jo, numera använder man sedan flera år omslag som avger silverjoner (kolloidalt silver). Nu behöver man inte längre söva barnen, och såren läker mycket snabbt, och praktiskt taget utan ärrbildning! Man har också kunnat minska inläggningstiden med i genomsnitt flera dagar!

Samma metod används numera vid behandling av brännskador på de flesta sjukhus – och har länge använts inom veterinärmedicinen. Men man tycks närmast vilja undanhålla allmänheten detta! Man kan undra varför!

Jag hoppas du inte tycker att det är viktigare att undvika kolloidalt silver än att förhindra onödigt lidande och onödiga missprydande ärrbildningar – åtminstone hos små barn!

Sedan kan jag oss emellan berätta, att både jag och min fru sedan åtminstone sju år inmundigar ca ½ dl kolloidalt silver dagligen.  Den enda ”biverkan” jag lagt märke till är att min ”obotliga” cancer försvann, och att vi aldrig är förkylda numera. Fast betr. cancern ingick också annat (som läkarna föraktfullt skrattade åt).

För säkerhets skull: Jag har inte några som helst ekonomiska intressen i kolloidalt silver!

”Barnätande eliter” finns inte ens någon anledning att kommentera!

När du angriper Anna Björklund (som jag inte alls känner), så skriver du, att du förstår ”behovet av att skriva en självrättfärdigande text för att håva in applåder från likasinnade och mildra skammen över att betraktas som paria”.

Tänk att det där med att ”skriva en självrättfärdigande text för att håva in applåder från likasinnade” tycker jag är en tämligen exakt beskrivning av vad du just sysslar med! Fast eftersom du torgför det galna narrativ som medicinsk, ekonomisk och politisk makt nu okritiskt förfäktar, så löper du ingen omedelbar  risk att betraktas som ”paria”. När sanningen kommer fram, så blir det nog svårare för dig!

Sedan skriver du ”om coronaviruset skulle mutera”… Tydligen är du helt okunnig på det området också! Är det något man vet, så är det att virus alltid muterar – och den senaste mutationen, Omikron, tycks vara betydligt ofarligare än de tidigare! Kanske stör det dig en smula – liksom att ”vaccinerna” tycks om möjligt vara mindre effektiva mot den varianten!

När du slutligen erkänner, att du tagit två sprutor, och redan bokat tid för den tredje, så kan jag bara djupt beklaga. Men självklart har du inte brytt dig om att ta reda på antalet allvarliga biverkningar och död, som följer i spåren av dessa sprutor. Jag är rädd för att du kommer att ångra det misstaget!

Det är förstås tragiskt, att du tillhör den skara som betraktar covid-sprutorna som ”vaccin” - och inte som det genetiska experiment de borde kallas för. Och att man vid den ”massvaccination” som nu genomförs (även på barn) bryter mot såväl Nürbergkoden som Helsingforsdeklarationen och Barnkonventionen intresserar dig väl inte alls.

Inte heller kanske att vi nu på många håll i världen ser hur gamla stabila demokratier i rask takt är på väg att förvandlas till diktaturer, där alla mänskliga fri- och rättigheter obesvärat körs över – just på grund av detta med skräcken för Covid-19 och den ogrundade tron på ”vaccinerna”!

Sammanfattningsvis måste jag säga, att jag har en viss aversion mot människor, som betraktar sina egna åsikter som axiom – självklara sanningar, som inte går att ifrågasätta! Du tycks vara ett extremfall, när det gäller det ”syndromet”. Man behöver inte forska särskilt mycket i mänsklighetens historia för att finna exempel på hur sådana människor fallit handlöst från sina elfenbenstorn, när sanningen uppdagats.

Om du för övrigt skulle undra varför jag kallar dig ”författarkollega”, så beror det bl.a. på att jag skrivit boken ”Och cancern bara försvann” - som berättar precis vad som hände mig (att min obotliga cancer försvann) – trots stort motstånd från läkarna! Den säljs nu i sin fjärde upplaga, men är förstås ett hot mot läkemedelsindustrin och läkarskrået, varför den inte recenserats – eller ens omnämnts – i våra vanliga media.

Om du vill veta mer om detta – och om mig som person (vilket skulle förvåna mig), så kan du också alldeles gratis ta del av mina texter på hemsidan www.svaradoktorn.se

Om du skulle titta in där, så är du inte den första. I skrivande stund har sidan faktiskt haft 1 973 894 besök. Tyvärr är jag litet allergisk mot att blanda in ekonomi i vetenskap och information, varför där inte finns någon betald reklam, utan sidan är en ren förlust för mig (eftersom jag förstås betalar för domänen).

Önskar dig ett uppvaknande – och ett bra 2022!

Hälsn.

Sven Erik Nordin

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?