29. dec, 2021

Varför ljuger regeringen och Folkhälsomyndigheten?

Man behöver inte vara något geni för att uppfatta, att både regeringen och Folkhälsomyndigheten under hela ”pandemin” farit med osanning och på allt sätt bidragit till att sabotera de flesta samhällsfunktioner. Det kan se ut som om man okritiskt och naivt gått läkemedelsindustrins ärenden, och satt deras vinstintressen före nationens väl - vilket jag ändå inte kan tro. Orsaken måste vara en annan. Men man har försökt skrämma oss alla för en ”livsfarlig sjukdom”, som i stort kan jämföras med en något svårare form av säsongsinfluensa.

Man har hela tiden givit motstridiga, ologiska och oupphörligt ändrade rekommendationer, som gjort oss alla ganska förvirrade – utan att kunna redovisa erfarenhetsmässiga eller vetenskapliga fakta som underlag för beslut och rekommendationer!

Och hela tiden har man framhållit att VACCINATION varit den optimala (närmast den enda) metoden för att minska smittspridningen och stoppa ”pandemin”. Man har med hjälp av media stoppat all information, som visat något annat, och de svåra biverkningar vaccinerna visat sig ha tycks helt ha undgått dem!

Men även om man bortser från lögnerna om att vaccinerna är ”säkra”, så är det fullkomligt skrämmande hur man utan faktaunderlag spridit helt felaktig information om deras effektivitet! Den myndighet som skall värna om vår hälsa har ljugit oss fulla och medverkat till att samhället i viktiga avseenden mycket allvarligt skadats.

Sjukvården har överbelastats, ”social distansering” har medfört ett oerhört lidande för många, med en kraftig ökning av psykisk ohälsa. Idrott och kulturella aktiviteter har förhindrats, resor har stoppats, och många människor inom vissa områden har närmast drabbats av yrkesförbud! Särskilt gäller detta förstås inom servicenäringen – restauranger, hotell, producenter inom musik och annan underhållning…

Sunda och välskötta företag, som byggts upp under många år, har på kort tid fått förutsättningarna för sin verksamhet totalt raserade - och åtskilliga av dem har gått i konkurs! Det kommer att ta många år att reparera detta – om det alls är möjligt!

Vilka är de värsta lögnerna?

Här kommer några exempel:

Det är betydligt mindre risk att smittas och sprida smittan, om man är vaccinerad!

(framförts offentligt av både regeringen och Folkhälsomyndigheten)

Sanningen är att även vaccinerade smittas, och den obetydliga minskningen av risken att smitta andra (i snitt 5 %) är redan efter 3 månader noll! Efter tre månader smittar alltså vaccinerade precis lika mycket som ovaccinerade!

När man hänvisar till Folkhälsomyndighetens egna presskonferenser, och påpekar myndighetens helt felaktiga uppgifter, så ger de svaret: ”Folkhälsomyndigheten kommenterar inte enskilda artiklar, uttalanden eller inlägg i sociala medier”!

Fullkomligt häpnadsväckande!!

Redan för ett år sedan konstaterade Folkhälsomyndigheten att restauranger inte var några ställen där stor spridning av viruset ägde rum. I flera uttalanden framförde man offentligt detta. Data visade att endast ca 0,2 – 0,3 % hade smittas vid restaurangbesök!

Data visar också klart, att nedstängning och begränsningar av restaurangbesök INTE HAFT NÅGON EFFEKT på smittspridningen!

Ändå inriktar man sig fortfarande på just detta – att på olika sätt begränsa möjligheterna till restaurangbesök!

Vidare framhåller man, att de inlagda på IVA huvudsakligen är ovaccinerade – vilket är korrekt. Däremot ”glömmer” man att tala om, att DE SOM DÖR ÄR NÄSTAN ENBART VACCINERADE!

Tydligen anser man att det är värre att bli inlagd på IVA än att dö!!

Den som vill ta del av fakta omkring detta kan se en video på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?