28. dec, 2021

Stackars vilseförda Anna

I Dagens Nyheter, den 27 december 2021, hamnar tidningen i skamvrån igen. Man publicerar en artikel av läkaren Anna Grönlund.

Rubriken är: ”Friheten bor i kalla fakta. Vaccinmotståndet gör mig obeskrivligt ledsen”, och då refererar man till läkaren Anna Grönlund”, som sagt just detta.

Det är svårt att gradera alla ”bottennapp” i DN på sista tiden, men detta måste definitivt vara ett av de värsta! Möjligen avstår man från varje form av faktakontroll – eller ens korrekturläsning – om man får in text från någon som kallar sig ”läkare”!

Anna Grönlund säger sig alltså bli ”obeskrivligt ledsen”!

Om det är något som gör mig ledsen, så är det att en välbegåvad och välutbildad människa som hon kan lyckas prestera något så urbota dumt, okunnigt, ologiskt och lögnaktigt på ett så begränsat utrymme!

Hon hänvisar inledningsvis till Thomas Kuhns ”The structure of scientic revolutions”, där denne påstår att ”vetenskap aldrig kan nå objektiva sanningar”. Möjligen vill hon därmed påvisa någon sorts beläsenhet. Jag skulle önska att hon ägnat något litet tid till att läsa in sig på fakta i skolmedicinens historia – i synnerhet tiden efter 1910, när den olycksaliga ”Flexnerrapporten” publicerades i USA – och läkekonsten (med Hippokrates som föredöme) sedan förvandlades till en mycket lönsam industri, med maximal ekonomisk vinst som högsta prioritet!

Under min egen ”cancerresa” för några år sedan träffade jag ett avsevärt antal läkare – men ingen av dem tycktes ens ha hört talat om Flexnerrapporten. Nästan som om en professionell musiker i en symfoniorkester aldrig skulle ha hört namnet Mozart! Minst sagt uppseendeväckande – men en illustrativ bild av historielösheten hos dagens läkare.

Efter detta med Thomas Kuhn tar Doktor Grönlund i riktigt ordentligt, och framför följande: ”Antivaxxare lutar sig gärna mot en snarlik, om än något förvriden argumentation. Hela det medicinska etablissemanget har fel, menar de, sanningen kommer från självutnämnda sanningssägare. Och med hänvisning till kroppslig integritet, auktoritetsmotstånd och frihet väljer man att tro på det man vill, det som är bekvämast”.

Man tror knappt sina ögon! Det som är bekvämast! Skulle det vara ”bekvämt” att ifrågasätta vansinnet med ”vaccinerna”? Många läkare riskerar sina legitimationer, sin sociala ställning och sin försörjning, när de går ut offentligt och berättar sanningen! Det vill jag inte kalla ”bekvämt”!

Vad som är ”bekvämt” det är väl att som Anna Grönlund bara haka på det officiella narrativet – och inte ställa den minsta kritiska fråga till de representanter för läkemedelsindustrin, som ogenerat negligerar fakta och offentlig statistik. Lättköpta poäng för den som vill komma fram i rampljuset (och kanske sälja en bok) genom att odugligförklara alla tusentals läkare och forskare, som vet precis vad detta handlar om – men som tystas effektivt av de makter som styr detta (i hög grad Anthony Fauci, Bill Gates och Klaus Schwab)...

När hon sedan beskriver vaccination som att ”man sprutar in virus rakt i kroppen” - så undrar jag om Anna Grönlund verkligen är läkare. Jag har aldrig tidigare hört en läkare uttrycka sig så oerhört amatörmässigt och förenklat!

Därefter fortsätter hon att demonstrera sin häpnadsväckande okunskap. Hon skriver: ”Ett läkemedel som administreras till hela den friska befolkningen har de absolut högsta tänkbara säkerhetskraven. Och vaccin fungerar. Det är bevisat bortom allt rimligt tvivel”…

Man tar sig för pannan, som det brukar heta. Det är väl på grund av denna ”säkerhet” som det t.ex. i Israel skedde en dramatisk ökning av dödsfallen, när man började ge tredje sprutan! Och det är väl därför man nu redan i USA via VAERS (”Vaccine Adverse Event Reporting System) kan dra slutsatsen att man sannolikt redan har ca 800 000 dödsfall, förorsakade av ”vaccinerna”.

I Sverige har man fått in 68 000 rapporter om biverkningar av vacciner mot Covid-19 – men har än bara granskat 10 %. Man utreder 280 fall av dödsfall med misstänkt koppling till ”vaccinerna”. Av de stora internationella undersökningar om rapporterade biverkningar av läkemedel generellt, så har ALDRIG rapporterna varit mer än 10 % av det verkliga antalet fall! Ofta bara omkring 1 %!

Man får alltså multiplicera de nämna misstänkta biverkningarna av ”Covid-vaccinerna” med MINST tio – möjligen 100.

Det betyder att det verkliga antalet i Sverige troligen är minst 680 000!

Att man i USAockså observerat ca 100 000 missfall – hos gravida som vaccinerats - och många fall av missbildade barn, det är kanske inget Anna Grönlund behöver bry sig om. Hon verkar ju ha låst in sig i sin egen lilla svenska bubbla. Men tyvärr tycks statistiken i andra länder kunna bli något liknande även hos oss!

Sedan frambringar hon en annan mening, som är värd att citera: ”Men den som är allra säkrast är en ensam ovaccinerad i en helt vaccinerad befolkning, en frihetens gratisätare… Att ta vaccin är en solidaritetshandling. En minimal risk för dig för att förhindra en stor risk för hela befolkningen”.

Men kära nån! Ser hon inte vad hon själv skriver? Eller förstår hon inte?

Sanningen är ju, att ”vaccinerna” INTE skyddar mot smitta – och INTE förhindrar att den vaccinerade sprider smittan! Det har ju vaccintillverkarna själva beskrivit!

Sedan kommer nästa, närmast paradoxala inkonsekvens: ”Jag vet inte vad som skrämmer mig mest, en överhet som tvingar eller en överhet som absolut inte ifrågasätter. Att ifrågasätta auktoriteter är viktigt och klokt”!

Hur kan hon påstå något sådant, utan att rodna över sin dumhet! Hon är ju själv ett levande exempel på någon som inte ifrågasätter auktoriteter!

Vidare: ”Jag har stått på en akutmottagning senaste två åren och sett människor drunkna i sina egna lungor”.

Bortsett från det befängda sättet att uttrycka upplevelsen, så associerar jag omedelbart till den av ”auktoriteter” föreskrivna behandlingen av Covid-19 med läkemedlet Remdisivir, som just har effekten att skada njurarna, så att patienterna dör av vätskefyllda lungor, då syreupptagningsförmågan effektivt stoppas! Om man däremot använder Ivermectin eller Hydroxiklorokin, så kan tillståndet effektivt hävas. Därför förbjöds snabbt användning av båda dessa extremt välbeprövade läkemedel, så snart man upptäckte att de var effektiva mot Covid-19!

Och att något så enkelt som tillskott av rejäla doser C-vitamin, vitamin D3, samt zink DRAMATISKT minskar risken för allvarlig sjukdom i Covid-19 – det har förstås Anna Grönlund aldrig hört talas om! Skulle förvåna mig om hon någonsin ens kollat serumnivån av vitamin D3 hos någon patient!

Sedan citerar hon överste Kurtz i ”Apocalypse now”, där han säger ”Vi kommer aldrig att vinna mot någon som kan handla helt utan moral. Det går inte att argumentera emot någon som väljer en så komplett annorlunda världsbild än resten av samhället och som dessutom väljer att sätta sig själv främst”.

Sedan säger Anna Grönlund att detta är både kristallklart och genialt. Jag är verkligen beredd att hålla med på den punkten. Fast jag än nog oense med henne om vilken grupp vi avser!

Men sedan avslutar hon med den ultimata motsägelsen, då hon skriver: ”Och det är just därför vaccinmotståndet gör mig så obeskrivligt ledsen”…

Jag måste erkänna, att hela Anna Grönlunds artikel verkligen gör mig ”OBESKRIVLIGT LEDSEN”!

Hon borde också vara ledsen – men inte främst över de kloka människor, som inte låter sig injiceras med något man felaktigt kallar ”vaccin”! I stället borde hon vara ledsen för att hon aktivt deltar i ett brott mot Nürnbergkoden, mot Helsingforsdeklarationen, mot Barnkonventionen och mot andra grundlagsskyddade lagrum i vårt land – genom att verka för att vaccinationskampanjen fortsätter, och även riktas mot barn!

Vad man än anser om det som injiceras, så måste man inse, att det är ett ”medicinskt experiment”, som utvärderas tidigast 2023 – varför det per definition fram till dess är just ett experiment. Därmed kan alla som propagerar för detta faktiskt åtalas för ”främjande av brott” eller ”medhjälp till brott”. Båda aktiviteterna faller under allmänt åtal, och det åligger åklagare att just väcka åtal!

Den som vill ha relevant och aktuell information från USA – och hjälpligt behärskar engelska - kan ta del av följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?