26. dec, 2021

Israelerna Pfizers försöksdjur

Det verkar som om Pfizers vd Albert Bourla är personlig vän med Israels förre premiärminister Benjamin Netanyahu.

Detta tror många kan vara anledningen till att Pfizer fick använda Israel som ”provgrupp” för sina experimentella sprutor mot Covid-19. Israel är ett lagom stort land (ca 9,5 miljoner invånare). Landet är dessutom välorganiserat, har ett väl utbyggt sjukvårdssystem, samt en ganska heltäckande och transparent befolkningsstatistik.

Albert Bourla sägs också ha kallat Israel för ”världens laboratorium” på detta område!

Netanyahus politiska motiv var sannolikt att han ville framstå som den store ”räddaren”, om han kunde skaffa de aktuella ”vaccinerna” och förhindra massdöd i Covid-19. Därmed skulle han försäkra sig om en fortsatt maktposition – och immunitet mot de storskaliga ekonomiska bedrägerier han länge anklagats för.

Israel har ju också av många framhållits som det goda exemplet - med rekordhög vaccinationstäckning. Då har man inte brytt sig om att se på hur spridningen av Covid-19 sett ut. Och när man inte nöjde sig med spruta ett och två, utan fortsatte med spruta tre – så ökade dödsfallen ganska dramatiskt!

(Och nu har man redan börjat med spruta fyra!)

Israel är inget gott exempel på massvaccinationens framgångar, utan snarare ett stort misslyckande!

Man skulle kunna tycka det är märkligt, att vi inte i vanliga media får höra något om just detta. Men nu vet vi ju, att all information som inte stöder tanken att ”vacciner” är lösningen på problemet Covid-19 blockeras och undertrycks. Vi får bara veta fördelarna – och aldrig något om den minst sagt tveksamma effekten – och de oerhört omfattande biverkningarna (varav många dödsfall).

Det vi absolut säkert vet – och som vaccintillverkarna själva uttalat – är att dessa ”vacciner” inte skyddar mot smittan, och inte förhindrar att de ”vaccinerade” sprider smittan!

Ändå hör vi nu i radio och TV representanter för Folkhälsomyndigheten – och andra självutnämnda experter – dagligen påstå att vi måste vara solidariska, och vaccinera oss för att förhindra smitta och minska smittspridningen!

Och när de intervjuas är det inga journalister som konfronterar dem med dessa klara lögner!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?