23. dec, 2021

Skäms DN (och Folkhälsomyndigheten)!

Under lång tid har nu Dagens Nyheter ensidigt varje dag spridit de lögner om Covid-19 och ”vaccinerna”, som läkemedelsindustrin önskar! Om rättsväsendet fungerade, så skulle självklart ansvarige utgivaren och chefredaktören Peter Wolodarski åtalas…

Varken ren dumhet eller oförmåga till logiskt tänkande är väl i sig kriminellt – men när man missbrukar sina handikapp och förorsakar död och lidande, då har en gräns passerats.

I DN kunde man den 19 december i DN läsa vad läkaren och ordföranden för Sydafrikas Läkarsällskap – Angelique Coetzee – säger. Detta apropå den nya Omikron-varianten av coronaviruset, som nu alla i bl.a. Sverige är livrädda för – och planerar att möta med kraftfulla restriktioner.

Hon skriver bl.a. ”Jag kan inte säga, att Omikron ger svår sjukdom, eftersom det inte är sant”.

Vidare berättar hon: ”Av de närmare 90 patienter som jag undersökt var 41 vaccinerade, 43 ovaccinerade, och 4 patienter hade återinfekterats. SAMTLIGA FICK MILDA SYMTOM! (min markering med versaler och fetstil) ...”

Hon fortsätter sedan: ”Detta har vi försökt berätta för världen, men ingen verkar vilja lyssna. Det ser ut som om ni i Europa vill att detta skall vara en livsfarlig variant. De 43 ovaccinerade hade inga tecken på att ha smittats förut, så de hade inget sådant skydd”.

Antingen är Peter Wolodarski inte läskunnig (vilket verkar mycket osannolikt), eller så bidrar han medvetet till att sprida missförstånd och skadlig propaganda. Rimligtvis måste det senare alternativet gälla – även om det också borde vara osannolikt. Det enda tredje alternativ jag kan se är, att han blivit grundlurad av några okunniga eller illvilliga medarbetare.

Men som ansvarig utgivare har han också ansvaret att omge sig med kloka medarbetare. Och ansvaret för vad som publiceras i DN är ändå utan tvekan hans eget. Varför skulle man annars ha en ansvarig utgivare?

I en artikel av Hamilton Steiner i dag (23 december) når galenskapen en extrem nivå.

Efter litet orerande och gissningar påstås att Omikron-varianten kommer att ”dominera fullt ut i januari”. Då sägs man citera Folkhälsomyndighetens Sara Byfors, enhetschef på Folkhälsomyndigheten.

Det riktiga bottennappet sägs också komma från henne, när hon påstår att ”Det är uppenbart nu att vaccinen inte har lika god effekt mot att bli smittad med Omikron” (som mot övriga virusvarianter).

Men hallå! Vakna! Vaccinerna skyddar INTE mot att bli smittad av de övriga varianterna. Sämre än så kan det ju inte bli!

Detta erkänner ju också vaccintillverkarna själva. Den enda effekt man saluför sprutorna med är, att de påstås ge mindre svåra symtom vid Covid-19! Däremot är det ett känt faktum, att de INTE skyddar mot infektion – och att de INTE förhindrar att man sprider smittan!

Några både på DN och Folkhälsomyndigheten måste väckas, så de kan se verkligheten som den är!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?