22. dec, 2021

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Det gångna året har för många människor varit oerhört smärtsamt…

Många har på goda grunder tappat tron på politiker och myndigheter – och tvingats inse, att ekonomiska och politiska intressen styr det mesta i vårt samhälle. Enskilda människoliv väger då mycket lätt.

Många har också förlorat någon anhörig – ibland utan att ens få tillfälle att ta avsked! Fruktansvärda mänskliga övergrepp – som motiverats av ”smittorisk”...

 

När man nu under året sett hur olika ”experter” och kändisar naivt medverkat i den närmast globala kampanjen för att främja nämnda intressen - och drivit fram en ”injektionspandemi” - utan att veta eller förstå vad de aktuella injektionerna innehåller – så är det lätt att bli uppgiven, och tappa tron på människan som en tänkande och intelligent varelse.

 

Men vi skall inte ge upp! Sanningen kommer nog till sist ändå att segra – fast först efter att lögnen krävt oerhört många offer. Utvecklingen i många länder är alldeles tydligt på väg mot totalitära regimer, av den typ vi väl känner igen från historien (och även i dagens värld), där människors fri- och rättigheter avskaffas, och ”staten” bestämmer allt. Och detta väcker förstås motstånd – särskilt kanske hos människor, som flytt från sådant förtryck i andra länder

 

Att detta nu sker – med motivet att man skall skydda människors liv och hälsa – det är förstås en sanslös paradox. Men när man vet hur vi människor fungerar, så är det ändå begripligt. Om man lyckas skapa stor skräck för sjukdom och död, så upphör vi att tänka logiskt och rationellt – och vi inriktar oss bara på att rädda livet. Och om räddningen då erbjuds i form av något så enkelt som en spruta – så tar man tacksamt emot den. Även om det sedan visar sig krävas två, tre, fyra – ja Gud vet hur många sprutor…

 

Och att i stället förstärka sitt immunförsvar och klara sig bra mot de flesta infektioner och sjukdomar – genom att äta sunt och ta tillskott av livsviktiga vitaminer och mineraler (som C-vitamin, vitamin D3, zink och magnesium), det blir för komplicerat. Och läkarna beskriver ju ofta tillskott av vitaminer som närmast vidskepelse och onödig ”lyxkonsumtion” - för att i stället rekommendera ”godkända läkemedel” (som i vår del av världen är en av de vanligaste dödsorsakerna)… Och läkarna måste man väl kunna lita på, eller? Och varför ”chansa” på något så gammalt och beprövat som vitaminer – när man i stället kan få "vetenskapliga" och moderna sprutor - som är så nya att de inte ens är utprovade än?

 

Och att kolla vad sprutorna innehåller! Nej det vore ju en förolämpning mot Folkhälsomyndigheten – som ju garanterat att sprutorna är både effektiva och säkra. Visserligen har de ju bara kopierat vad tillverkarna själva sagt, men ändå… De representerar ju den myndighet som skall svara just för ”folkhälsan”!

 

Men för att inte bli för mångordig (och tröttsamt gnällig) – så vill jag bara slutligen tacka alla er som läst på min hemsida, i min min bok, och i mina inlägg på Facebook -  och kommit med uppmuntrande kommentarer! Många kommer också med frågor och och ber om råd – och det är frustrerande att inte hinna med allt!

 

Jag ber om ursäkt för det! Särskilt plågsamt är det, om någon skriver och frågar – och när sedan kontaktuppgifter och namn försvinner spårlöst, innan jag hinner svara! Jag ber dem som råkat ut för det att återkomma! Jag har självklart inte svaren på alla frågor, men åtminstone vill jag lyssna på alla, och det är nästan outhärdligt att tänka på, att någon tror att jag nonchalerat honom/henne, när jag inte svarar. Jag svarar ALLTID, om jag har en adress att lämna svaret på!

 

Till sist vill jag önska alla en så långt möjligt lugn och

skön julhelg – och ett riktigt bra 2022!

Kram på er!

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?