17. dec, 2021

Dödlig barnmisshandel i offentlig regi?

Många har uppfattat, att det som nu pågår i ärendet Covid-19 sannolikt måste vara historiens största och mest dödliga bedrägeri. Det som ursprungligen var en smitta av närmast samma karaktär som en vanlig säsongsinfluensa har onda krafter lyckats få att framstå som en fruktansvärd farsot, som hotar alla till livet. Dessutom har de mage påstå, att ”vacciner” är den enda lösningen!

Men det man nu injicerar i miljoner människor (inkl. BARN) och kallar ”vaccin” lever verkligen inte upp till den traditionella definitionen av vaccin. De förhindrar inte att man smittas – och de förhindrar inte att man smittar andra. Och vad man än kallar dessa injektioner, så har de medfört fler dödsoffer än summan av dem som samtliga andra tillverkade vacciner de senaste trettio åren förorsakat.

Men alla myndigheter, politiker, större delen av läkarkåren – och numera även Svenska Kyrkan – arbetar på alla sätt för att övertyga människor om att de skall ta dessa sprutor! Det är fullständigt absurt! Särskilt med tanke på att sjukdomen – Covid-19 – i de flesta fall lätt går att förebygga och/eller bota med gamla beprövade läkemedel som Ivermectin och Hydroxiklorokin (liksom klordioxid m.fl.).

Och det allra enklaste, att bygga upp ett optimalt immunförsvar via en sund kost och tillskott av vitaminerna C och D3, zink, magnesium och några andra ämnen – det har visat sig skydda mot sjukdomen i mycket hög grad (kanske 80 – 90 %). Dessutom får man då mycket mildare symtom, om man ändå smittas.

Det fasansfulla är också, att alla sådana enkla medel motarbetas och förbjuds av våra myndigheter. De producerar på löpande band via media uppenbara lögner om dessa ”alternativa” medel. Och de läkare och forskare som försöker föra fram sanningen stoppas omedelbart. Det är inte tillåtet att föra någon debatt om detta. Endast läkemedelsföretagens propaganda är tillåten! Både mainstream media (som SR, SVT, de stora tidningarna) och sociala media som Facebook, Twitter m.fl. deltar till 100 % i bedrägeriet!

Grundlagsskyddade fri- och rättigheter tycks väsentligen ha upphört att gälla! Och vi är på väg från en demokrati till något helt annat! De läkare som för fram uppenbara sanningar på området skräms till tystnad – och riskerar förlora sin legitimation, om de inte lyder. Både läkare och annan sjukvårdspersonal säger upp sig för att de inte kan delta i det som nu sker. Kritiskt för den vård som redan är underbemannad!

Alla ledamöter i regering och riksdag har var och en personligen informerats om detta fruktansvärda bedrägeri – vilket konkret betyder, att de samtliga är delaktiga i det som i enlighet med Nürnbergkoden och Helsingforsdeklarationen bara kan kallas ”brott mot mänskligheten”.

Det är för den enskilde inte helt lätt att söka fakta om det här, men på följande länk finns viktig information.

Och på nedanstående länk uppträder Dr Robert Malone, en av dem som skapade den mRNA-teknik man nu använder i sprutorna. Utifrån sina kunskaper ber han alla föräldrar (samt mor- och farföräldrar) att till varje pris skydda barn och barnbarn mot de aktuella injektionerna. De kan allvarligt skada livsviktiga organ hos barnen, genom att t.ex. ge blodproppar och blödningar i hjärta och blodkärl, liksom i hjärna och nervsystemet – och ger skador i immunförsvaret, som möjligen blir livslånga!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?