7. dec, 2021

Big Pharmas vinster går före människoliv

I dessa tider har det blivit extremt tydligt att läkemedelsindustrin (vaccintillverkarna) inte drar sig för några medel, när det gäller att tjäna miljarder. Det tragiska är, att vi inte efter alla år lärt oss förstå det – utan fortfarande litar på denna helt kriminella och samvetslösa bransch!

Nu verkar de flesta i Sverige vara helt hjärntvättade – även myndigheter, politiker och media, och större delen av läkarkåren – så det lönar sig inte längre att komma med statistik och vetenskapliga fakta. Man ”vet” att det man felaktigt kallar ”vaccin” mot covid-19 är räddningen! Arma mänsklighet! Grundlurad!

Men jag vill nämna ett annat område, där fortfarande många tusen människor (mest barn) dör varje år – därför att läkemedelsbranschen hänsynslöst stoppar alla enkla och billiga medel – för att kunna tjäna pengar på sina dyra (och ofta skadliga) produkter.

En enkel och mycket effektiv produkt mot de flesta infektioner är KOLLOIDALT SILVER. Det är därför rena skräcken för läkemedelsbranschen – där man ljuger så man blir blå i ansiktet för att desperat odugligförklara denna enkla produkt. Och tillverkaren Anders Sultan hotas med 800 000 kr i böter, om han så mycket som nämner något om produktens hälsoeffekter! Helt sanslöst – men läkemedelsindustrin får inte hotas! Då gäller inte vanliga lagar längre!

På Wikipedia får man veta, att silver är ”en giftig tungmetall”, och att kolloidalt silver är den giftigaste formen! Om man sedan söker på ”tungmetall” får man veta att det är ett föråldrat begrepp, som inte används längre – och att ett ämnes densitet (vikt) inte har något med giftighet att göra. Aluminium är t.ex. en mycket lätt metall – men rejält toxisk! Silver har använts i århundraden – t.ex. i bestick, som man stoppar i munnen, när man äter! Men inte ett enda fall av ”silverförgiftning”!

Vid kontroll med Giftinformationscentralen för några år sedan hade man där inte fått in ett enda fall av misstänkt "förgiftning" eller andra skador av kolloidalt silver!

Genuint okunniga kåsörer i våra tidningar och ”experter” i radio och TV älskar att göra sig lustiga över de vidskepliga galningar, som tror på ”silvervattnets” effekt! Ingen tycks bry sig om att kolla fakta (som att kolloidalt silver under många år var registrerat i FASS som ”godkänt läkemedel”, eller att det fortfarande används vid svåra brännskador för sin unika sårläkande förmåga – nästan utan ärrbildning!)

På en del håll i världen har man dock – åtminstone tillfälligt – lyckats trotsa de ekonomiska intressena och använder framgångsrikt kolloidalt silver för desinficering och mot sjukdomar som förorsakas av bakterier, virus, svamp eller encelliga parasiter.

Kolloidalt silver (10 ppm) är också lätt att administrera, även till små barn, eftersom det inte har någon särskild smak. Dessutom är det s.a.s. ”självdecinficerande”, varför det kan distribueras även i tropiska trakter, utan kylanläggningar!

Det ser ut som och smakar som vanligt vatten - vilket det alltså också är till 99,999 %. Bl.a. i Ghana har man alltså med stor framgång använt kolloidalt silver mot malaria - en sjukdom som fortfarande är ett gissel för mänskligheten.

Runt om i världen löper 3,2 miljarder människor, nästan hälften av jordens befolkning, risk att få malaria. Under 2015 registrerades långt över 200 miljoner fall av malaria i världen, enligt Världshälsoorganisationen WHO. Mer än 400 000 människor avled av sjukdomen. Mer än 70 procent av dessa var barn under fem år, och omkring 90 procent av alla fall fanns i Afrika söder om Sahara (WHO African Region). Siffrorna är dock osäkra eftersom långt ifrån alla fall registreras. Trots stora framsteg i kampen mot malaria har miljoner människor fortfarande inte tillgång till skydd eller behandling mot malaria. Man sägs kämpa med forskning för att hitta vacciner och botemedel. Dock tycks kolloidalt silver, som sagt, vara absolut förbjudet att använda. Men se videon på följande länk! (Här handlar det om kolloidalt silver med styrkan 20 ppm; erfarenheten tycks annars visa, att 10 ppm är det optimala).

Till min förvåning upptäcker jag nu, att följande video på min hemsida efter flera år än inte har raderats (men blir kanske efter detta inlägg)

För säkerhets skull: Jag har inga som helst ekonomiska intressen i kolloidalt silver!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?