4. dec, 2021

Brev nr 2 till Vår Herre

Hej igen Gud!

Jag hade inte tänkt besvära Dig mer, efter mitt första brev den 10 november, men nu har situationen blivit mer akut.

Förlåt min enträgenhet alltså, men utan ett gudomligt ingripande är jag rädd för att mänskligheten nu går mot sin undergång, och även om jag själv närmast har passerat ”bäst före-datum”, så hade jag tänkt hänga med ett tag till. Och framför allt har jag fyra barnbarn, som inte ens hunnit bli tonåringar än, och jag skulle ju önska att de fick ett bra liv. Nu tycks den möjligheten minska för varje dag som går, och det gör mig mer sorgsen och upprörd än jag kan beskriva i ord.

Och en litet besvärande detalj för Dig Gud, det är att de som säger sig dyrka dig och vilja följa dina bud, de tycks nästan mer än andra ha underordnat sig den ondskans sammansvärjning som nu håller på att ta över jorden! De erbjuder nu till och med den kristna kyrkans lokaler för att där förgifta både vuxna och barn – med något man kallar ett ”vaccin”, fast man VET att det inte är ett vaccin i egentlig mening.

Som jag tidigare nämnde, så tycks de nu inte så mycket dyrka Dig, som den ”Medicinska Vetenskapen” - vilken som bekant är den mest korrumperade och falska vetenskapen av alla! Men den är ju märkligt nog ändå den kanske mest vördade – i kraft av den magi som makten över liv och död i jordelivet ger.

Ingen vill väl förneka, att läkarna och deras ”läkemedel” kan minska lidande – och i vissa fall rädda liv. Men sorgligt nog är också ”iatrogena” sjukdomar (förorsakade av läkare, deras mediciner och behandlingar) en av de absolut vanligaste dödsorsakerna!

De injektioner man nu ger människor i nästan hela världen innehåller något man (om man är snäll) kan kalla ”ett oprövat medel mot sjukdomen Covid-19”. I själva verket måste de närmast betraktas som en form av biologiskt vapen – och i varje fall är det ställt utom allt rimligt tvivel, att det som förorsakar Covid-19 inte är någon naturlig smitta, utan framställt av människor i ett laboratorium.

Ännu mer självklart är förstås, att det man nu injicerar människor med är industritillverkat – och tyvärr verkar det lika klart, att det inte är avsett att bota människor från sjukdom, utan främst att initialt ge sken av att lindra sjukdomen – för att locka dem att ta fler sprutor! Man är redan inne på spruta tre - och har sett att man även efter den tredje sprutan blir smittade och sprider sjukdomen. Och häpnadsväckande nog, så blir myndigheternas slutsats, att eftersom tre sprutor inte fungerat, så ger vi en fjärde av samma slag!

En livslång rad av nya injektioner, med några månaders mellanrum, kan man således förvänta sig bli rutinden ultimata affärsidén för vaccintillverkarna! Men tyvärr kommer några att dö under tiden, så ”livslång” kan kanske för många inte bli så länge!

Genom att utnyttja en smitta, som i stort sett är jämförlig med en vanlig årstidsinfluensa, har man lyckats skrämma nästan hela världen till att tro att det är en verklig farsot – en ”pandemi” - med stor dödlighet. Därmed har man också skapat en närmast oändlig marknad för det man nu saluför som just ett ”vaccin”. Redan har detta givit tillverkarna inkomster på några tusen miljarder! Och det är en fullkomligt riskfri investering för dessa företag, eftersom vaccintillverkare sedan 1986 är totalt friskrivna från ansvar för de skador deras produkter kan förorsaka! Därför är det också livsviktigt för företagen att deras produkter verkligen kallas ”vacciner”!

Annars skulle de kunna krävas på skadestånd, som kunde innebära konkurs, eftersom följderna av dessa injektioner bevisligen redan har förorsakat enorma hälsoproblem. Det handlar om många tusen allvarligt skadade – möjligen miljoner – och många dödsfall!

Men förlåt mig Gud! Detta är ju bara detaljer i den stora katastrofen som närmar sig. Och Du känner förstås redan till allt – från begynnelsen! Men vad skall en fattig syndare ta sig till i sin förtvivlan?

Jag skrev ju till din, så vitt jag förstår, högsta representant i vårt land – Ärkebiskopen – redan den 23 november. Och jag har än inte hört något från henne.

Jag förstår att hon har mycket att stå i – och att hon kanske inte riktigt förstått vad jag skrev… Jag har också insett, att jag ibland har en förmåga att uttrycka min äkta kända förtvivlan på ett sätt som gör att många uppfattar mig som aggressiv eller anklagande. Kanske har hon därför tyckt att jag inte visat tillräcklig ödmjukhet i min skrivelse – så det kan möjligen vara anledningen till att hon negligerar mitt brev…

Men eftersom jag också bifogade mitt förra brev till Dig, så borde hon kanske inte kräva mer ödmjukhet och respekt än vad som där framgick, när jag tilltalade Dig!

Möjligen är hon förorättad å Dina vägnar – vilket jag i så fall tycker är en smula förmätet. Du behöver verkligen inte anlita några mänskliga ”advokater” för att försvara dig mot en så liten obetydlig del av Din skapelse som jag utgör.

I första Korinthierbrevet finns ju sedan de berömda raderna om att ”kvinnan tige i församlingen”, men då hon, som kvinna, tagit sig fram till ämbetet som Ärkebiskop, så kan hon väl knappast ange det som skäl till att hon ”tiger” och inte besvarar mitt brev.

Jag vet ju inte i detalj Din stora plan för mänskligheten, och det är kanske oförskämt att bara ha synpunkter på vad som sker nu, men snälla Gud, kan Du inte göra ett försök att ingjuta en liten gnutta sunt förnuft och kritiskt tänkande i människorna, så att de slutar med det som nu närmast måste beskrivas som ett kollektivt självmord!

Om du bara gav dem med beslutande makt en liten aning om t.ex. Pfizers mer än 150-åriga, blodiga historia! Detta företag har medvetet plågat och tagit livet av fler människor än man vill tänka på – för egen vinnings skull! Det är fullkomligt obegripligt att någon människa kan lita på detta gangsterföretag! Men orsaken är alltså okunskap – och där borde Du kunna göra en pedagogisk insats!

Jag skulle också kunna ge Dig ett annat, mycket konkret tips. Om Du såg till att den nya varianten av coronaviruset – Omikron - vore närmast ofarlig (som ett vanligt förkylningsvirus) och samtidigt så smittsam att den snart utmanövrerat alla övriga varianter (som t.ex. Delta), så skulle ”pandemin” snart ebba ut, och skräcken försvinna!

Fast självklart är jag medveten om, att detta hos vaccintillverkarna skulle väcka panik, så att de snabbt skulle introducera en ny och mer dödlig sjukdomsalstrande mikrob (som de säkert redan har i beredskap).

Men som allsmäktig löser Du kanske det problemet i så fall...

Sedan vill jag än en gång betona, att jag särskilt tänker på barnen, som av okunniga och välmenande men naivt följsamma vuxna luras att ta de aktuella injektionerna! Och snälla Gud, förlåt alla dessa stackars föräldrar, som i all välmening av ren okunskap bidrar till att allvarligt skada sina barn – ibland med dödlig utgång!

Och till sist: Förlåt också mig, som alldeles oombedd lägger mig i! Jag hoppas Du förstår mitt goda syfte – och att jag, till skillnad mot vaccintillverkarna och deras marknadsförare, inte har någon ekonomisk vinning av mina rader! Snarare är min ”belöning” att jag blir utsatt för spott och spe av trogna vaccinanhängare – även sådana bland vänner och bekanta!

Med underdåniga hälsningar

Lilla jag – ett obetydligt stoftkorn i Din skapelse

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?