30. nov, 2021

Vad kan man göra som "covid-vaccinerad"?

Vid det här laget är det ställt bortom allt rimligt tvivel att det som förorsakar Covid-19 inte är något vanligt virus, utan absolut har framställts i ett laboratorium. Den mest korekta beskrivningen är att det rör sig om ett ”biologiskt vapen”.

Man vet ju också, att det långt innan ”pandemin” fanns registrerat patent på ”vaccinet”!

Det kan också vara viktigt att veta, att herrarna Bill Gates, Anthony Fauci och Klaus Schwab redan för många år sedan offentligt gick ut med informationen att jordens befolkning måste minskas till högst 500 miljoner. I värsta fall är det en sådan plan som nu är på väg att genomföras!

Tyvärr är alltså de injektioner som ges miljoner människor (nu även barn) något som måste betraktas som ett biologiskt vapen. Det skyddar inte de ”vaccinerade” från att få smittan. Det tycks ha ett visst, men mycket begränsat och kortvarigt skydd mot allvarliga följder av Covid-19, men det förhindrar inte heller spridning av det som förorsakar sjukdomen.

Tyvärr har nästan alla krafter i samhället (myndigheter, politiker, läkare, media) samverkat i en intensiv propaganda och lyckats sprida skräck för Covid-19 – vars dödlighet är ungefär motsvarande den hos en vanlig årstidsinfluensa.

Och man har effektivt stoppat all relevant information i detta ämne – och hänsynslöst förnedrat och idiotförklarat alla framstående forskare, som frsöker få fram sanningen. Ett globalt bedrägeri, som saknar motstycke i världshistorien!

Nu har Dr Joseph Mercola utifrån vetenskap och empirisk erfarenhet sammanställt några punkter för vad man som ”vaccinerad” kan göra för att så långt möjligt förebygga allvarliga biverkningar av injektionerna (vilka kanske inte är några "biverkningar", utan mycket medvetet skapade effekter).

Hans förslag följer här:

1. Försäkra dig om att halten av vitamin D3 i ditt blod är tillräckligt hög genom oralt intag (via munnen) av detta vitamin - som egentligen faktiskt är ett livsviktigt hormon. För de flesta vuxna behövs tillskott av omkring 8000 IE per dag. Önskvärda nivåer i blodet är 60 – 80 ng/ml (100 – 150 nmol/liter).

2. Avlägsna alla fröoljor ur din diet, vilket betyder att ta bort nästan all processad mat (industriellt behandlad) och nästan all ”restaurangmat” - om du inte kan få kocken att endast använda smör som matfett. Undvik alla såser och salladsdressingar på restauranger, eftersom de oftast är fyllda med fröoljor.

Undvik också kyckling och fläsk, som ofta har högt innehåll av linolsyra, som är en fleromättad fettsyra (Omega 6), vilken ger oxidativ stress och kan förorsaka hjärtsjukdom.

3. Överväg att ta omkring 500 mg/dag av NAC (N-acetylcystein), eftersom det bidrar till att förhindra blodproppar och hjälper kroppen att skapa den mycket viktiga antioxidanten ”glutation”.

4. Ta proteolytiska enzymer (matsmältningsenzymer), som ”smälter” det fibrin, som är inblandat i blodets koagulation och kan leda till blodproppar, stroke och blockeringar i lungornas artärer. Det senare förhindrar livsviktig syresättning av lungvävnad.

Enzymerna skall tas två eller tre gånger dagligen, men skall tas ”på fastande mage” - antingen en timme före eller två timmar efter måltid. Annars ”smälter” enzymerna födan, och inte fibrinet i blodpropparna.

Länk till Dr Mercolas originalartikel på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?