26. nov, 2021

Stoppa injektionerna NU!

Det torde nu vara bekant för alla, att det pågår en intensiv kampanj med injektioner över en stor del av världen – med något man felaktigt kallar ”vacciner” - för att skydda mot sjukdomen Covid-19 och förhindra spridning av det aktuella viruset.

Men allt fler rapporter kommer hela tiden om att dessa ”vacciner” inte alls skyddar mot infektion av det virus det nu handlar om – eller förhindrar spridning av detta virus. Tvärt om tycks insjuknande i Covid-19 öka dramatiskt, när vaccinationskampanjen startar. Så har t.ex. varit fallet i Israel, som nu har en andel vaccinerade som är bland de största i världen – och har mängder av ”fullvaccinerade” inlagda på sina sjukhus.

Det pinsamma är, att den aktuella sjukdomen har en dödlighet som är ungefär densamma som en vanlig säsongsinfluensa. Och precis som vid en sådan är det gamla och sköra med ett svagt immunförsvar och/eller andra underliggande sjukdomar, som främst drabbas. Yngre personer med adekvat immunförsvar och inga underliggande sjukdomar blir nästan aldrig allvarligt sjuka.

Nästa ”pinsamhet” är att detta virus effektivt kan stoppas med de gamla beprövade antiparasitmedlen Hydroxiklorokin och Ivermectin. Men dessa medel har aktivt stoppats – och delvis helt förbjudits av ansvariga myndigheter! Och där de ändå används har ”pandemin” avklingat på ett par veckor (som i Japan, Delstaten Uttar Pradesch i Indien och El Salvador, liksom flera afrikanska stater)!

Och trots att sambandet mellan denna sjukdom och serumnivåer av vitamin D3 är kristallklart, så går både Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket officiellt ut och avråder från tillskott av detta livsnödvändiga vitamin – och påstår lögnaktigt att det ”inte finns något som tyder på att vitamin D3 skulle ha någon inverkan på Covid-19”.

Det finns få saker som är så väl vetenskapligt belagda!

Men allvarligare tycks ändå vara, att de injektioner man nu tvingar på alla människor faktiskt är livsfarliga och sannolikt kommer att ta livet av mängder av oskyldiga människor!

I den erkända, mer än 70 år gamla medicinska publikationen ”Cirkulation”, som publiceras av ”the American Heart Association” i USA kunde man nyligen läsa, att injektionerna kraftigt ökar inflammationsnivån i våra endotelceller, d.v.s. de celler som täcker de inre väggarna av våra blodkärl och lymfkärl. De senare har man på sistone upptäckt hur viktiga de är bl.a. för vårt immunförsvar. Men samtliga endotelceller är viktiga för vår överlevnad, och svåra inflammationer där kan bli livshotande!

Man har också sett T-cellsinfiltration av hjärtmuskeln – och andra allvarliga vaskulära händelser efter injektionerna.

Dr Vernon Coleman uttrycker situationen så dramatiskt som att ”injektion med Covid-sprutan är mord”. Och han anser att alla läkare och annan sjukvårdspersonal som efter detta avslöjande fortsätter att ge ”Covid-sprutor” bör åtalas och dömas för just ”mord”.

Men eftersom intentionen förhoppningsvis nästan alltid saknas, så är det kanske rimligare att i juridisk mening betrakta det hela som ”vållande till annans död”.

På följande länk kan man lyssna till Dr Colemans anförande om detta.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?