21. nov, 2021

Flexner - Rockefeller - Covid-19

(Historien bakom ”pandemin” och sjukdomars utbredning i världen)

 När jag 2014 drabbades av cancer, berättade läkarna för mig att jag bara hade några månader kvar att leva – om jag inte godtog deras behandlingsförslag. Detta innebar ett brutalt och handikappande kirurgiskt ingrepp, som förmodligen bara marginellt skulle ha förlängt mitt liv – och sannolikt gjort detta till ett utdraget lidande!

 Jag var redan då av olika anledningar ganska ”påläst”, och jag hade både insett kostens avgörande betydelse för hälsan – och läkemedelsindustrins enorma makt. Dess intresse är självklart (som andra industriers) att skaffa lönsamma kunder för sina produkter. I klartext är alltså deras primära intresse att hålla människor lagom sjuka, så att de lever länge – med ett ständigt behov av dyra ”läkemedel”.

Deras största fiender är alltså hälsosam kost, vitaminer, mineraler och andra tillskott, som bidrar till god hälsa – eller till och med botar sjukdom. Det senare hände juli mitt fall, då jag med vettig kost och sådana tillskott snart blev fri från min cancer.

Läkarna vägrade in i det sista att erkänna det, och till sist förklarade de desperat, att jag nog ”aldrig haft cancer” - vilket de tidigare tvärsäkert konstaterat med hjälp av biopsier, mikroskopering av vävnad och olika röntgen- och ultraljudsundersökningar!

När jag 2016 startade min hemsida – www.svaradoktorn.se – samlade jag där ihop en del av mina kunskaper och erfarenheter – och nu (november 2021) har hemsidan haft ca 1,9 miljoner besök. Men vad man läst där – och hur mycket man förstått – vet jag förstås inte.

Ibland får jag frågor som får mig att undra om man bara ”besökt” sidan – och inte alls läst…

Den del som handlar om min personliga upplevelse finns här:

När jag 2019 kunde ge ut den detaljerade beskrivningen av min ”cancerhistoria” i form av boken ”Och cancern bara försvann” (på Kavalkad Förlag), så låg den några veckor etta på bästsäljarlistan hos både Adlibris och Bokus. Men eftersom den är kritisk till skolmedicinen, så recenserades den förstås inte i vanliga media.

Några entusiastiska journalister ringde och intervjuade mig på telefon. Samtliga förklarade, att detta var så intressant att de självklart skulle skriva en artikel om mig och min bok i sina respektive tidningar.

De tycks också ha skrivit sina artiklar – men deras redaktioner vägrade att sedan publicera dem.

Detta gav mig en insikt om den oerhört kraftfulla självcensur som finns i svensk press (och världen över på detta område). Att offentligt påstå, att något utanför skolmedicinens ramar skulle kunna bota cancer tycks vara allvarligare än nästan alla andra brott!

För säkerhets skulle finns ju också en lagstiftning, som säger att det är förbjudet att BOTA cancer, diabetes och epilepsi – MED NÅGON ALTERNATIV METOD!

Man kan till nöds få lindra symtom – men ABSOLUT INTE BOTA! Och väldigt få tycks inse det fullkomligt absurda i denna lag!

Till yttermera visso försökte Kjell Asplund i KAM-utredningen (Komplementär och alternativ medicin och vård – SOU 2019:28) nyligen i sitt slutbetänkande få igenom en lag, som skulle förbjuda alternativ behandling för ALLA ALLVARLIGA SJUKDOMAR!

Citat ur förslaget:

Det nuvarande förbudet för andra än hälso- och sjukvårdspersonal att behandla cancer, epilepsi och diabetes ersätts med ett generellt förbud att behandla allvarlig sjukdom och omfattar då både somatiska och psykiska sjukdomar. Medan det ska vara förbjudet att behandla dessa sjukdomar i sig, ska symtomlindrande åtgärder vara tillåtna”.

Kan man tänka sig något mer ”omänskligt”?

Man kan förstås ana, att avsikten är att förhindra att okunniga människor ägnar sig åt ”behandling” som kan skada människor med allvarliga sjukdomar. Men det är säkert långt fler som skadas av ”godkända läkemedel” och ”godkända skolmedicinska metoder” än av några alternativa sådana!

Det är faktiskt känt, att just iatrogena sjukdomar (förorsakade av läkemedel och/eller läkares ingrepp) är en av de vanligaste dödsorsakerna i vår del av världen.

Jag fick dock många tacksamma brev, mail och telefonsamtal från läsare, och det får jag fortfarande. Några berättar, att de – precis som jag – varit dödsdömda i cancer av sina läkare, och att de sedan med hjälp av ”min metod” blivit av med sin cancer.

Detta är min högst personliga erfarenhet. Den som vill veta mer om hur vi hamnat i denna fullkomligt bisarra situation (som kostar människor livet varje dag) kan få del av historien på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?