17. nov, 2021

Svensk forskning avslöjar galenskapen!

Ingenting främmande bör få komma in i våra cellers kärnor – och där påverka vårt DNA!

Men spikproteinerna i de ”vacciner” man nu försöker injicera i hela världens befolkning tycks kunna göra just det – tränga in i cellkärnorna! Följderna kan bli världshistoriens största mardröm!

Ändå arbetar nu våra myndigheter intensivt för att till och med barn skall utsättas för dessa injektioner!

Det är så totalt bortom all rim och reson att man in i det längsta vägrar att tro det, men tyvärr är det sant. Våra barn, som absolut inte har någon risk att skadas eller dö av Covid-19 (om de inte har någon annan allvarlig sjukdom) skall nu alla ”vaccineras” med något som sannolikt kommer att innebära svår sjukdom och död för ganska många av dem!

Och våra myndigheter, politiker och nästan alla läkare – och framför allt media – anstränger sig för att ALLA skall få dessa potentiellt dödliga injektioner. Det finns knappt ord för att beskriva denna totala galenskap!

Den som inte är hjärntvättad – och behärskar engelska hyfsat – kan få mer information på följande länk...

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?