14. nov, 2021

Organiserad brottslighet!

Alla som brytt sig om att ta reda på fakta torde vara medvetna om, att läkemedelsindustrin är en av världens mäktigaste, mest korrumperade och hänsynslösa verksamheter. Företagen i denna bransch tar inga som helst hänsyn – annat än till den egna ekonomiska vinsten.

Om man t.ex. tittar på sambandet mellan vaccintillverkaren Modernas utveckling på börsen och vad som har hänt och händer på området Covid-19 – och de injektioner som oriktigt kallas ”vacciner” - så framstår det hela mycket klart. Det är inte ”samhället” som bett Moderna om hjälp för att klara av en pandemi! Det är i stället Moderna, som bidragit till att skapa en ”pandemi” och fullkomligt samvetslöst tagit hjälp av ”samhället” för att dramatiskt öka sina vinster – på godtrogna människors bekostnad.

Med hjälp av skattepengar har företaget utvecklat en tämligen värdelös produkt – och med hjälp av skattepengar (och rent bedrägeri) får man ut produkten på marknaden.

Självklart får skattebetalarna också stå för alla skador och kostnader som deras "vaccin" medför, eftersom vaccintillverkarna från 1986 är friskrivna från allt ansvar för sina produkter!

Men den allvarligaste ”kostnaden” drabbas självklart de ”vaccinerade” av – de som blir svårt sjuka, och de som dör. Och alla deras anhöriga!

Så sent som 2019 var Moderna närmast ett konkursmässigt bolag – med en akut situation, när investerare drog sig ur och personalen uppmanades att dra in på alla kostnader. Men genom ett intimt ”samarbete” med myndigheter och beslutsfattare i USA, så lyckades man få fram ett "vaccin" – redan innan ens världen visste att det fanns ett behov av något "vaccin"!

På den i slutet på denna artikel infogade länken, kan man via graf och text se vad som hänt – och hur värdet på deras aktier förändrats på senare tid!

Under 2019 låg aktien och skvalpade kring $20, och sedan ser man vad som hände.

Om vi väljer att betrakta någon som ägde 1000 aktier under 2019, så var värdet då ca 200 000 kronor. Möjligen spred sig ett leende över denne aktieägares anlete, vid upptäckten att aktieposten sedan plötsligt var värd 4 000 000 kronor (fyra miljoner!)

Vad ska man tycka om det, när större delen av produktens utveckling har bekostats med skattepengar i USA och den färdiga (hm!) produkten sålts till länder över hela världen och betalats med - ja, just det, huvudsakligen skattepengar.

Nu ser man att aktien gått ned ganska drastiskt den senaste tiden. Jag antar att "marknaden" ser att merparten av intäkterna är redan tagen, så därför är det nog många som realiserar sina enorma vinster – säljer sina aktier.

Men man ser också något på sista nyhetsraden! För att säkra kommande intäkter har Moderna nu ansökt om godkännande i EU för att få injicera barn i åldrarna 6 -11 år med sitt "vaccin".

Barn i de åldrarna löper praktiskt taget noll risk att skadas allvarligt eller dö av Covid-19. Men de har en avsevärd risk att skadas av ”vaccinet” - vilket det redan finns vittnesmål om!

Man kan alltså kallt konstatera, att Modernas vinster väger tyngre än en hel generation oskyldiga barns liv och hälsa!

Och detta är bara ett exempel på vad som ständigt pågår i denna bransch - som i allt väsentlig uppfyller kriterierna för ”organiserad brottslighet”!

Detta uttryckte den kände forskaren, läkaren och författaren Peter C Götzsche redan 2013 i sin prisbelönta bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”. Och ingen har kunnat motbevisa hans påstående!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?