13. nov, 2021

Dagens Nyheters märkliga logik

Jag har under ”pandemin” följt DN:s skriverier i ämnet. Som mångårig prenumerant häpnar jag över tidningens förfall. I slutet av 1960-talet (när jag inledde prenumerationen) tyckte jag att DN något sånär levde upp till begreppet ”tredje statsmakten” - d.v.s. den makt (pressen) som skulle granska de övriga två (riksdag och regering). Man hade en granskande journalistik värd namnet, som även kunde kritiskt syna de stora ekonomiska jättarna.

Nu har man sedan en tid övergått till att bli makthavarnas megafon – och framför okritiskt deras intressen. Särskilt tydligt har det självklart blivit just nu – när en av världens absolut mest korrumperade verksamheter, läkemedelsindustrin, har tagit ett fast grepp om nästan hela mänskligheten. Via ett biologiskt vapen, som kamouflerats till ”vaccin”, tycks man vara i full färd med att tillintetgöra hela vår civilisation.

DN driver alltså nästan mer än någon annan tesen att alla måste ”vaccineras” (genom injektion av ett biologiskt vapen).

Den 10 oktober skrev Isobel Hadley-Kamptz i sin ledare om en ”fantastisk nyhet”. Vaccintillverkaren Merck kommer med en ny injektion mot Covid-19 – en fantastisk innovation, som man i annat sammanhang också kallar ”det första pillret mot Covid-19”. Hon ”glömde” bara ett par detaljer, vilket gör hennes artikel till lögn och bedrägeri.

Både Hydroxiklorokin och Ivermectin förebygger och botar Covid-19. De har funnits i decennier och är väl utprövade både beträffande effekt och säkerhet! Ivermectin har också världen över administrerats som ”piller”! Problemet är nu ”bara” att patenten sedan länge har gått ut, varför inget företag längre kan sälja dem med ensamrätt och i skydd av ett patent ta hutlöst betalt.

Och det nya medlet - Molnupiravir – sägs bota ca 50 % av alla covidsjuka. Hur kan man kalla det en ”fantastisk framgång” - jämfört med Ivermectin, som rätt använt botar minst 90 % av de sjuka!

I gårdagens DN (12 november 2021) visar man också ett annat exempel på sin märkliga logik i dessa sammanhang. I en text av Mia Holmgren kan man läsa: ”Smittspridningen av Covid-19 skenar på flera håll i Europa, där även länder med hög vaccinationsgrad rapporterat rekordmånga nya fall de senaste dagarna”.

Vidare skriver hon: ”I Sverige syns ingen ökning alls, inte ens när det gäller ovaccinerade”. På frågan till Folkhälsomyndighetens representant Sara Byfors om vilken strategi som skulle vara effektivast för att bromsa spridning, får Mia Holmgren svaret ”Vaccinationer och distansering är effektiva åtgärder”!

Först konstateras alltså, att även länder med hög vaccinationsgrad rapporterat rekordmånga nya fall de senaste dagarna”...

Och sedan I Sverige syns ingen ökning alls, inte ens när det gäller ovaccinerade” - d.v.s. i Sverige, där man varit ganska måttlig med ”distansering” syns ingen ökning alls av smittan! INTE ENS BLAND OVACCINERADE!

Här nedan länken till mitt tidigare brev till DN.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?