11. nov, 2021

Big Pharmas lydiga slavar?

 Svenska myndigheter och läkare tycks leva helt i en egen bubbla – och vara oemottagliga för klara, vetenskapliga fakta, liksom för redovisade empiriska erfarenheter från andra delar av världen.

Länken i slutet av stycket visar det jag publicerade på min sida den 23 augusti i år (2021)…

Informationen har alltså funnits tillgänglig länge – men i Sverige tycks alla myndigheter, media och de flesta läkare vara så underdånigt följsamma till läkemedelsindustrins dogmer, att man är helt åsidosätter kända vetenskapliga fakta och empiriska erfarenheter.

Människors liv och hälsa offras dagligen på Big Pharmas altare!

Sanningen är ju den, att om t.ex. Ivermectin hade satts in tidigt, så hade någon ”pandemi” aldrig existerat. Och något så enkelt och elementärt som rejäla doser av C-vitamin, zink och vitamin D3 hade haft liknande effekt.

Och även i dag skulle det vara möjligt att stoppa smittan med dessa enkla åtgärder!

Men nu har vi en annan ”pandemi” att ta hand om framöver! Den består av alla dem som låtit sig luras att ta någon av ”Covid-vaccinerna”. De medicinska följderna riskerar snart att fylla våra intensivvårdsavdelningar. Och eftersom sjukvårdspersonal prioriterats, så kan man fråga sig vilka som då skall bemanna avdelningarna – när de av ”vaccinet” själva förvandlats till patienter!

Skrämmande framtidsutsikter!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?