6. nov, 2021

Många skall skämmas!

Nu har ”pandemin” fyllt spalter och TV-tablåer i snart ett par år. Och det gigantiska Covid-bedrägeriet blir allt tydligare!

Vaccinerna” skyddar inte mot Covid-19 – och ger massor av biverkningar. Antalet döda och svårt skadade av dessa injektioner (som INTE är några vacciner i egentlig mening) ökar för varje dag och är sannolikt redan betydligt fler än de som avlidit av Covid-19.

Men myndigheter, regeringar, läkare och media gör precis ALLT för att dölja detta. All information som bara antyder tveksamhet mot injektionerna blockeras snabbt, och de som vill diskutera frågan utmålas som vidskepliga och okunniga ”foliehattar”.

Klar och tydlig statistik undanhålls – och de som sprider OFFICIELLT KONTROLLERAD STATISTIK idiotförklaras!

De tusentals välmeriterade läkare och forskare världen över, som är helt klara över vad detta handlar om, de förhindras att framträda i media – och beskrivs som okunniga amatörer av dem som inte tycks ha en aning om vad som nu sker. I stället tar man fram människor med egna intressen i vaccinbranschen (som Matti Sällberg, chef och delägare i Vaccinfabriken AB), eller stolpskott som Björn Olsen (som avråder från intravenös behandling med C-vitamin - ”för det är ju en syra”!).

Eller skämtet Agnes Wold, som med en dåres envishet hela tiden berättar, att ”immunförsvaret kan vi inte påverka”!

För de flesta blir detta förstås teoretiska resonemang – men för dem som drabbas blir det blodigt allvar, och ibland en fråga om liv eller död. Och de som skadas allvarligt av dessa ”vacciner” kan inte räkna med något stöd från samhället. De kan behandlas som psykiskt sjuka, och de nonchaleras ofta av sjukvården, där man än inte har fattat att injektionerna är livsfarliga.

Och vanliga regler gäller inte. Man slussas mellan olika instanser inom vården utan att få någon hjälp. Och om man via Facebook söker kontakt med andra som drabbats, så stängs ens konto av! Eller annars raderas alla kommentarer från sympatisörer. Det livsviktiga för drabbade – att få kontakt med andra i samma situation FÖRHINDRAS! Till sist kan kommentarsfältet blockeras helt! Diskussionen slut (har Facebook bestämt).

Den ultimata kränkningen blir i det här beskrivna fallet, när Sundsvalls Tidning intervjuar flickan, skickar ett manus för hennes godkännande - och sedan publicerar en helt annan artikel i tidningen, där vaccinsprutan inte ens nämns – eller något av hennes mardrömsupplevelser i vården!

Ett upprörande bedrägeri - och förfalskning av den intervjuades uppgifter!

Detta är fruktansvärt – och sannolikt bara ett enda fall av många! Och tyvärr kan vi förvänta oss fler, när biverkningarna ökar!

Någon borde åtminstone anmäla Sundsvalls Tidning för deras fullkomligt oetiska (för att inte säga kriminella) agerande!

Länk till ovan nämnda intervju.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?