2. nov, 2021

Läkemedelsreklam i DN

Det skulle förstås aldrig falla mig in, att anklaga Dagens Nyheter för att ägna sig åt att bidra till ett pågående folkmord...

Men om det i så fall berodde på grund av okunnighet, så vore det ytterligt pinsamt! Och om det gjordes medvetet, så vore det självklart kriminellt, och borde leda till omedelbart åtal!

DN har i alla fall tidigare ägnat sig åt en upprörande form av desinformation, som jag tidigare påpekat – utan att få någon förklaring. Se denna länk:

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7077981/posting/brev-till-dagens-nyheter


Nu (söndag 31 oktober 2021) skriver DN att ”Covidpiller kan snart bli verklighet”. Då syftar man tydligen på Mercks nya produkt Lagevrio.
Detta ”piller” sägs nu kunna minska risken för allvarlig sjukdom och död i Covid-19 med ca 50 %. Låter förstås bra…

Men då skall man veta, att ett annat piller, nämligen Ivermectin, har funnits i flera decennier, och det botar långt fler! Ivermectin är ursprungligen ett antiparasitmedel, som varit mycket effektivt och haft mycket få biverkningar.

När man upptäckte att medlet fungerade mot Covid-19, så förbjöds läkarna omedelbart att förskriva medlet. Patentet var också utgånget, så inget företag kunde längre få ensamrätt och i skyddet av ett patent ta hutlöst betalt för medlet.

Alltså: Om alla fick kunskap om Ivermectin, så skulle medlet kunna förebygga och bota massor av människor – enkelt och billigt. En enorm marknad över hela världen skulle därmed bli tillgänglig – men ge begränsade vinster.

Ett nytt patenterat medel skulle på samma marknad kunna inbringa tusentals miljarder i vinst – om än med sämre resultat och många onödiga dödsfall. Men på detta område väger alltid människoliv lätt mot de ofattbart höga vinsterna!

En våldsam förtalskampanj mot Ivermectin inleddes, där det kallades ”avmaskningsmedel för hästar” (vilket det också fungerar som). Läkemedelsverket hakade förstås på den lögnaktiga förtalskampanjen – eftersom man väsentligen är läkemedelsindustrins organisation för marknadsföring.

Självklart följde också Dagens Nyheter och de flesta andra inom mainstream media efter – och VARNADE för användning! Numera agerar ju också denna publikation rutinmässigt i industrins tjänst – och censurerar hänsynslöst allt som kan skada den farmaceutiska industrin.

Samtidigt agerar man kraftfullt FÖR de livsfarliga injektioner, som nu saluförs med beteckningen ”vacciner”.

DN – och övriga agerande på området – tycks helt ha förbigått det faktum, att Ivermectin på flera håll i världen närmast utplånat den ”pandemi” man påstår Covid-19 har åstadkommit. Och man vägrar informera om alla framgångsrika metoder mot Covid-19.

På samma sätt censurerar man också hänsynslöst alla rapporter om  ”vaccinernas” bristande effektivitet – och deras synnerligen allvarliga biverkningar, med mängder av konstaterade dödsfall!


De 33 distrikten i Indiens delstat Uttar Pradesh, har nu närmast blivit fria från Covid-19, vilket regeringen där meddelade förra månaden. Tillfrisknandegraden har ökat med upp till 98,7 %, vilket bevisar effektiviteten av IVERMECTIN som en del av "Uttar Pradesh Covid Control Model." Naturligtvis kommer media inte att nämna att Ivermectin används för behandling av COVID-19.

Denna delstat har en uppskattad befolkning på 241 miljoner människor 2021 och har den högsta befolkningen i Indien. Detta är nästan två tredjedelar av USA:s befolkning 2021, och ändå verkar det nu närmast vara en covid-19-fri nation.

Så vad gör man rätt i den indiska delstaten Uttar Pradesh, och vad gör man fel i USA (och många andra länder)? Någon borde fråga Dr Fauci!
Länk till artikel om detta:

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/uttar-pradesh-most-populous-state-in-india-now-reports-71-out-of-75-districts-are-covid-free/

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?