27. okt, 2021

Den svenska blindheten - en repris

Svenska myndigheter och läkare tycks leva helt i en egen bubbla – och vara helt oemottagliga för ovedersägliga, vetenskapliga fakta, liksom för redovisade empiriska erfarenheter från andra delar av världen.

Följande länk visar det jag publicerade på min sida den 23 augusti i år…

Ingen har sedan motbevisat vad som framförs där! Men – som sagt – svenska myndigheter och läkare finns sedan länge i en egen bubbla, och har målat in sig i ett hörn! Det blir ytterst pinsamt för dem, när sanningen inte längre går att dölja!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?