27. okt, 2021

De dödliga lögnerna om Ivermectin

(Uppgifter huvudsakligen hämtade från artikel på Dr Joseph Mercolas blogg)

Mainstream media har felaktigt påstått att Ivermectin är ett strikt veterinärmedicinskt läkemedel, som kan vara farligt för människor – trots att det ursprungligen är framtaget för människor, och anledning till ett Nobelpris.

Det var och Satoshi Omura och William C. Campbell, som 2015 fick Nobelpriset i ”fysiologi eller medicin” (alltså INTE i veterinärmedicin).

CNN (Cable News Network – stort TV-bolag i USA) har helt falskt uppgett att Joe Rogan (känd amerikansk ståuppkomiker) tagit ”avmaskningsmedel för hästar”.

När denne Joe Rogan avslöjade att han hade behandlat sitt insjuknande i COVID-19 med Ivermectin och andra lösningar – och återhämtat sig helt inom tre dagar, så rapporterade också NPR att Rogan hade tagit Ivermektin, ”en veterinärmedicin för avmaskning, som är skapat för behandling av kor och hästar” - och tillade att ”Food and Drug Administration" (FDA) uppmanar människor att sluta inta ”medicinen” och säger att djurdoser av läkemedlet kan orsaka illamående, kräkningar och i vissa fall allvarlig hepatit. 

Rogan själv intervjuade CNN:s medicinske chefsreporter, Dr Sanjay Gupta, för att få honom erkänna att CNN ljugit om detta.

CNN började ”hästmedicinbedrägeriet”, baserat på en rapport från Mississippis hälsodepartement, där man påstod att 70 % av ”samtal om giftkontroller” var relaterade till ”veterinärmedicinen Ivermectin”.

Det var faktiskt sammanlagt sex samtal, av vilka fyra handlade om olycksfall med administration av Ivermectin till boskap.

Totalt utgjorde dessa samtal endast 2 % av alla ”giftinformationssamtal”.

(Påminner mig om när jag för några år sedan ringde svenska Giftinformationscentralen för att höra hur många misstänkta fall de hade av förgiftning med kolloidalt silver. De hade inte ett enda! Däremot hade de några tusen fall av misstänkt förgiftning av det vanliga smärtstillande medlet Paracetamol – Alvedon, Panodil m.fl.)

Totalt har i USA 20 dödsfall kopplade till Ivermectin registrerats sedan 1992.

Jämför det med säkerhetsprofilen för Remdisivir – som använts på sjukhusen mot Covd-19 över hela USA (Efter rekommendationer av Anthony Fauci)!

Sedan våren 2020 har ”VigiAccess (WHO:s kontrollorgan) mottagit 7 491 rapporter om fall av allvarliga biverkningar från Remdisivir – varav 560 dödsfall, 550 allvarliga hjärtskador och 475 akuta njurskador!

Nebraskas ”Attorney General” (Regeringens högste juridiske rådgivare), Doug Peterson, har gjort ett juridiskt utlåtande om ”off-label” användning (användning mot annan sjukdom än det ursprungligen är avsett för) av Ivermectin och Hydroxiklorokin mot covid-19.

Enligt detta juridiska utlåtande kan läkare i Nebraska lagligen förskriva dessa läkemedel för användning mot Covid-19 – under förutsättning att de har ”informerat samtycke” från patienten.

Den enda anledningen till disciplinära åtgärder mot läkaren är frånvaro av sådant informerat samtycke och/eller förskrivning av överdrivet höga doser.

Det är en stor skam att svenska läkare och myndigheter sprider helt falska uppgifter om de sedan många år godkända och väl beprövade läkemedlen Ivermectin och Hydroxiklorokin.

Om dessa fått användas från början, så hade vi inte haft någon ”pandemi”. Covid-19 hade kunnat betraktas som den säsongsinfluensa den egentligen är, och genom något så enkelt som att stötta immunförsvaret med vitamin D3, C-vitamin och zink hade man dramatiskt minskat antalet infektioner!

Och de som ändå uppkommit hade man med hjälp av de båda nämnda läkemedlen i de allra flesta fall kunnat bota.

I stället har man nu med myndigheters och läkares hjälp skapat panik – och vidtagit dramatiska restriktioner, som mycket allvarligt skadat både folkhälsa, näringsliv och ekonomi på ett sätt som kanske aldrig kan repareras.

Det är en tragedi av enorma proportioner – och i början av händelsekedjan hittar man framför allt Anthony Fauci – chef för ”National Institute of Allergy and Infectious Diseases” i USA.

Han torde redan ha förorsakat mer lidande och fler dödsfall än nazismens främste figur Adolf Hitler! Och då har vi bara sett början av de skador ”vaccinerna” mot Covid-19 åstadkommit.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?