21. okt, 2021

Något litet om risker och medicinsk procenträkning

Myndigheter, media och de flesta läkare i Sverige ägnar sig i dag åt att försöka få alla människor (numera också BARN) att ta sprutor med det man kallar Vaccin – men som i själva verket är ett genetiskt experiment.

I den månghövdade kör som högljutt propagerar för detta experiment ingår också ett avsevärt antal ”kändisar” - politiker, skådespelare, idrottsstjärnor och andra – som utan minsta medicinska kompetens eller ens grundläggande kunskap om den ”pandemi” man nu talar om, uppträder som ”experter” och utan att tveka rekommenderar att ALLA skall injiceras med dessa livsfarliga produkter.

De flesta påstår också, utan att tveka, att de sprutor man ger är både EFFEKTIVA och SÄKRA! Inget kan vara mer fel! De är verkligen både ineffektiva och osäkra – snarast livsfarliga!

Om man gör en ordentlig analys av utfallet, så kan man konstatera, att risken att dö av detta ”vaccin” tycks vara ca 28 800 % högre än risken att dö av covid-19!

Man har alltså en minst sagt DRAMATISKT förhöjd risk att förkorta sitt liv, om man tar något av dessa ”vacciner”! Hela 28 800 % förhöjd risk!

För den som inte känner sig bekväm med procenträkning, så kan man uttrycka det hela som att i en större grupp (som t.ex. Sveriges befolkning), så kommer det bland de ”vaccinerade” att dö 288 personer av ”vaccinet” för var och en som dör av covid-19 i den icke ”vaccinerade” gruppen.

Den som inför sådana fakta frivilligt väljer att utsätta sig för detta ”vaccin” måste anses ha valt fel. Men det är inte förbjudet att välja fel! Det ingår i förutsättningarna för ett demokratiskt samhälle - frihet att välja! Den friheten är nu på väg att fråntas oss. En katastrof för vår demokrati!

Däremot är det självklart kriminellt att ge falska uppgifter, så att de som skall välja gör det utifrån lögnaktiga besked om valets följder. När sådan falsk information ges av myndigheter, eller av folkvalda politiker, som har ett ansvar inför landets medborgare – då är det riktigt allvarligt! Och om fel val kan innebära en snar död, så inser var och en vad det betyder!

Riksdagens alla ledamöter har var och en fått personlig information om detta - så ingen kan säga "Det visste jag inte!"

I andra sammanhang skulle det som nu sker sannolikt juridiskt betraktas som ”vållande till annans död”!

Den som vill ha mer information om detta, kan gå in på följande länk.

Och i fredag 22 oktober kl. 12.00 kan man sannolikt höra Reiner Füllmich själv ge information om riskerna med ”vaccinerna” - jämfört med Covid-19 via följande länk:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?