18. okt, 2021

Brev till Dagens Nyheter

 Bästa DN!

I dag, den 18 oktober 2021, fick jag till min fasa ännu en gång se bevis på DN:s historielöshet – och beredvillighet att helhjärtat ställa upp på läkemedelsindustrins sida – mot ”mänskligheten”. Som prenumerant – och boende ”på landet” - får jag söndagsupplagan först på måndag - alltså i dag.

Där kan jag nu på sidorna 24 – 25 än en gång se hur DN gör en sensation av ett nytt vaccin mot malaria. Den ”sensationen” är egentligen helt onödig – eftersom man med hjälp av det sedan mer än 60 år godkända läkemedlet Hydroxiklorokin hela tiden kunnat förebygga och bota malaria.

Jag har tidigare påpekat detta enkla faktum – till den som skrev ledaren i samma ämne den 10 oktober – och sedan till chefredaktören. Eftersom jag än inte fått något sakligt bemötande av mina uppgifter, så väljer jag nu att här offentliggöra min tidigare kommunikation med DN.

Så här ser den ut:

Efter att ha påpekat några allvarliga och totalt förödande sakliga felaktigheter i er ledare den 10 oktober i år (skriven av Isobel Hadley-Kamptz) skickade jag ett mail jag till henne och framförde mina synpunkter. Jag har än inte fått någon respons.

Skrev också direkt till chefredaktören Peter Wolodarski – och fick ett fullkomligt häpnadsväckande svar från Martin Liby Troein (Tf chef för ledarredaktionen).

Jag har under många år försökt kommunicera både med myndigheter och media – och ibland blivit totalt överraskad över den nonchalans och okunnighet jag mött. Ofta tycks man inte ens känna till gällande lagstiftning, den som reglerar ens egen verksamhet!

Men de flesta vägrar helt enkelt att svara!

Om jag varit i Martin Liby Troeins ställe skulle jag nog hellre ha valt den metoden – i stället för att så brutalt avslöja sin okunnighet på det område det här gäller.

Om det handlar om något mindre viktigt, kan det kanske vara ursäktligt att vara dåligt uppdaterad, men om man ändå yttrar sig, så bör man kanske göra någon liten ansträngning just för att uppdatera sina kunskaper.

När det gäller något som hela världen nu tänker på och diskuterar – och som kanske kan avgöra hela den mänskliga civilisationens framtid, så måste det anses vara minst sagt MYCKET MÄRKLIGT, om man som journalist fortfarande efter ett par års debatt i media är HELT OKUNNIG om de allra mest grundläggande faktiska kunskaperna i ämnet!

Det borde vara ägnat att nominera till ett NOBELPRIS I OKUNSKAP! Jag begriper uppriktigt sagt inte hur det kan vara möjligt!

Men det bekymrar uppenbarligen inte Martin Liby Troein det minsta! Han tycks dessutom degradera kanske världens största och mest dödliga bedrägeri till något man kan ”tro och tycka” litet vad som helst om!

I sitt svar skriver han:

”Hej Sven Erik,

Tack för ditt mejl. Jag har tagit del av dina synpunkter. Om jag förstår saken rätt är det nya vaccinet det första som ger en tillräckligt hög grad av skydd för att klassas som ett vaccin”.

Men Herre Gud!

”Om jag förstår saken rätt”!

Förutom att det är något förmätet att anse, att det som han ”förstått rätt” skulle ha någon som helst vetenskaplig bärighet, så innebär hans uttalande också en gedigen ”språkförbistring”…

” är det nya vaccinet det första som ger en tillräckligt hög grad av skydd för att klassas som ett vaccin”!

Man tar sig för pannan över en sådan enfald! ”Ett vaccin skall visa tillräcklig effekt för att kallas ett vaccin”!

Om något är ett vaccin, så har det redan visat sådan effekt! Det man nu kallar vaccin – mot Covid-19 – har inte visat sådan effekt, och framför allt inte sådan säkerhet, att det någonsin borde få kallas ”vaccin”!

Han har tydligen inte ens läst baksidestexten på någon enda bok om medicinsk vetenskap! Ändå tar han sig friheten att ha åsikter om detta. Och det som företrädare för DN:s ledarredaktion!

Jag vill inte lägga mig i DN:s personalpolitik, men om jag vore Peter Wolodarski, så skulle jag ge denne man sparken omedelbart! Och det skulle vara hundra gånger mer motiverat än när nu människor blir av med sina jobb, för att de inte tagit någon av de experimentella sprutor man valt att kalla ”vacciner”!

Det tycks nu på flera håll i världen vara åtal på gång mot dem som medverkat i detta globala bedrägeri, som redan förkortat livet för massor av människor (bara i USA sannolikt minst 500 000).

Jag föreställer mig, att de som via DN valt att sprida osann information om Covid-19 och de injektioner man valt att kalla ”vacciner”, också riskerar att hamna på de åklagades bänk!

Och ”brott mot mänskligheten” (som åtalet sannolikt kommer att gälla) har påföljden fängelse - mellan fyra år och livstid i Sverige. I vissa andra länder dödsstraff!

Med föga högaktning

Sven Erik Nordin

PS

För säkerhets skull kommer här länken till mitt ursprungliga brev till DN:

DS

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?