12. okt, 2021

Dagens Nyheter i Big Pharmas tjänst

Man kan ständigt se hur Dagens Nyheter följer den allmänna trenden att gynna läkemedelsindustrins intressen – och bidra till dess astronomiska vinster. I den andan försöker man ju alltid också förlöjliga eller odugligförklara enkla naturliga och billiga medel och metoder, som kan förebygga eller bota sjukdomar. Och man smädar dem som använder dessa metoder – och ger dem ofta nedvärderande och föraktfulla namn. Så har man t.ex. kallat Annika Dalhlqvist  ”fettdoktorn” och Mikael Nordfors ”analdoktorn” - båda med anledning av de framgångsrika metoder de använt för att bota sina patienter där skolmedicinen misslyckats.

När ”Flexnerrapporten” publicerades i USA 1910, så kan man säga, att det var ett beställningsverk av familjerna Rockefeller och Carnegie och några andra multimiljardärer. Sammanfattningsvis innebar publikationen i förlängningen att de enda tillåtna metoderna för att förebygga och bota sjukdom därefter var kemiska preparat och kirurgi. Efter en kort övergångsperiod var detta vad alla blivande läkare vid högskolor och universitet fick lära sig. Allt annat dömdes ut som ”kvacksalveri” och förbjöds.

Tyvärr gäller detta i hög grad fortfarande – inte minst i Sverige. Och läkare som framgångsrikt botar t.ex. svåra sjukdomar som cancer – utan strålning, cellgifter eller kirurgi - kan bli fråntagna sina läkarlegitimationer (för användandet av ”icke godkända metoder”). Detta har hänt Erik Enby, Mikael Nordfors och andra. Hade kanske hänt Annika Dahlqvist också, om hon inte tröttnat på trakasserierna och själv lämnat ifrån sig legitimationen. Rättsvidriga övergrepp – som ofta stöds av en okunnig press!

Att det hela huvudsakligen har ekonomiska orsaker – och inte beror på omsorg om patienterna – är numera extremt tydligt. Godkända, effektiva och biverkningsfria läkemedel (i den mån sådana finns) bedöms som ”overksamma” eller till och med ”farliga” - när patentet gått ut, och tillverkarna inte längre har ensamrätt och kan ta hutlöst betalt för dem.

Nu har Dagens Nyheters ledarskribent Isobel Hadley-Kamptz gått i fällan just i det avseendet, och i söndagens upplaga (10 oktober 2021) gör hon en insats för att gynna en vaccintillverkare. Klädsamt nog nämner hon inte företagets namn, men hon berättar att det är WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus, som rörd till tårar berättar att ”Världens första vaccin mot malaria” har tagits fram.

Om han har aktier i det aktuella bolaget, så kan det möjligen handla om glädjetårar. Marknaden i jordens tropiska trakter är förstås gigantisk. Ca 230 miljoner människor smittas varje år av den myggburna encelliga parasiten plasmodium falciparum, som ger sjukdomen malaria, och mer än 400 000 människor (många barn) dör årligen av denna sjukdom.

Men den här nyheten är i högsta grad ”fejk”! Om man vill vara snäll, så kan man säga att den i semantisk mening är korrekt, eftersom de medel man i närmare 70 år framgångsrikt använt inte kallats ”vacciner” - utan ”profylax” och ”botemedel”. Men de har varit oerhört säkra och effektiva!

Det är svårt att tro, att en ledarskribent på en av Sveriges största dagstidningar skulle vara så historielös eller okunnig, att att hon inte känner till det godkända läkemedlet Hydroxiklorokin, som alltså i betydligt mer än ett halvsekel använts i förebyggande syfte – och som botemedel – mot just malaria. Alla från t.ex. Sverige som gjort semesterresor till, eller bosatt sig på platser där malaria är vanligt förekommande, har fått med sig Hydroxiklorokin – och de har inte blivit sjuka.

Men, patentet är förstås sedan länge utgånget, och det finns nu inte längre några stora pengar att tjäna på Hydroxiklorokin.

Detta var självklart också anledningen till att man i princip förbjöd medlet, när man upptäckte att det var mycket verksamt mot Covid-19! I stället satte man, som bekant, igång en världsomfattande vaccinationskampanj med en produkt, som inte är något vaccin i traditionell mening, och som var helt oprövad. Det har visat sig vara tämligen ineffektivt – och har betydande biverkningar (inkl. dödsfall).

Men läkemedelsindustrin är en av världens mest korrupta branscher – och företagen har ofta visat sig vara bokstavligt talat beredda att gå över lik för att tjäna pengar!

Intressant, när det gäller just malaria är också, att det länge funnits även andra enkla och effektiva botemedel. Dit hör t.ex. kolloidalt silver och MMS (klordioxid). Men eftersom man kallar kolloidalt silver för ett ”vattenreningsmedel” och MMS  för ett ”blekmedel”, så anser man sig därmed ha bevisat att dessa båda ämnen inte kan vara något som fungerar mot malaria.

Ungefär lika smart som att kalla de injektioner man nu ger mot covid-19 för ”vacciner” - och därmed tro att  de på något magiskt sätt förvandlas till just vacciner – som kan förhindra att man smittas av covid-19, vilket det alldeles uppenbart inte gör!

Länk om användning av kolloidalt silver här nedan.


http://www.svaradoktorn.se/427029039/3873508/posting/katastrofen-i-kongo


Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?