10. okt, 2021

Galenskapens grunder

Covid-19 (SARS-CoV-2) är ett virus med ungefär samma smittsamhet och dödlighet som ett särskilt kraftigt säsongsinfluensa-virus.

Överlevnaden är för de flesta människor utan andra allvarliga sjukdomar generellt mer än 99 %. Människor under 70 år löper extremt liten risk att dö – även utan adekvat behandling – om man inte har någon annan, potentiellt dödlig sjukdom. Med rätt, och tidigt insatt behandling är risken att dö av sjukdomen minimal.

För barn (under 18 år), som i övrigt är friska, är risken närmast obefintlig – om man får rätt behandling.

Det som minskar risken för allvarlig sjukdom av det aktuella viruset är – liksom för nästan alla andra sjukdomar – ett välfungerande immunförsvar. Om man använder en kost, som gynnar immunförsvaret (som tillräckliga nivåer av C-vitamin, vitamin D3, zink och magnesium), har man goda möjligheter att skapa ett gott immunförsvar.

Men om man ändå drabbas av detta virus, så är risken att bli allvarligt sjuk och dö ändå mycket liten – om man bara får snabbt insatt behandling av det sedan länge godkända och välbeprövade läkemedlet Hydroxiklorokin.

Och det likaledes säkra och beprövade läkemedlet Ivermectin fungerar både som profylax (förebyggande) och behandling vid uppkommen sjukdom.

Upprörande nog går våra myndigheten ut med informationen att samtliga dessa medel skall UNDVIKAS – och att de INTE kan påverka Covid-19...

Det som sker nu är en medveten form av masshypnos, som gör att de flesta blir fullständigt immuna mot klara vetenskapliga fakta – och väl belagda kliniska erfarenheter.

Dessutom sker hela tiden en medveten förfalskning av data. Så betraktas t.ex. alla som fått ”vaccinerna” som ”ovaccinerade” fram till 15 dagar efter sin andra spruta – OCH när det gått fem månader efter senaste sprutan!

Det betyder, att nästan alla som dör registreras som ”död i covid-19 – ovaccinerad”.

I princip har man raderat alla som dött av sprutorna! De finns inte! Alla har dött av Covid-19!

Bedrägeriet är så uppenbart att en medelbegåvad lågstadieelev lätt fattar det – om man förklarar.

Det är en skam för det medicinska etablissemanget, att man deltar i detta! Och att man effektivt tystar dem som försöker uppmärksamma oss om vansinnet!

Detsamma gäller mainstream media – som aldrig tar in några kritiska synpunkter. De som främst av alla borde hylla tryckfriheten (som DN, SvD, Aftonbladet, Expressen m.fl.) - för att inte tala om våra skattefinansierade medier SVT och SR - uppträder nu som censurens främsta aktörer, och tycks ha Nordkorea som föredöme!

Eller nazitidens Tyskland!

UPPRÖRANDE är ett mycket svagt uttryck i detta sammanhang!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?