7. okt, 2021

Börjar DN äntligen vakna?

Under lång tid har DN dagligen haft flera artiklar om hur viktigt det är att ALLA tar sina Covid-vacciner. Ofta har man uttryckt sig mycket nedlåtande och nästan hotfullt om oss som inte låtit injicera oss och gravt felaktigt påstått att vi riskerar andras hälsa.

Man har ”glömt” berätta, att ”vaccinerna” inte skyddar mot smitta – och inte heller förhindrar att den som fått sprutorna sprider smittan! Dessutom har man också ”glömt” berätta, att läkemedel som Ivermectin och Hydroxiklorokin effektivt förebygger och botar Covid-19 – liksom att något så enkelt som rejäla tillskott av vitamin D3 dramatiskt minskar risken för allvarligt insjuknande i Covid-19.

Och de allvarliga biverkningarna har man mest bara viftat bort – sagt att de är mycket sällsynta, och i allmänhet lindriga - och vägrat ta upp den ganska skrämmande statistik, som länge funnits om dessa!

I dag – 7 oktober 2021 – upptäcker jag till min förvåning, att DN inte har en enda artikel, som hävdar att vi alla snabbt måste ta ”vaccinerna”. Man redovisar bara Folkhälsomyndighetens meddelande från i går – där denna myndighet meddelar, att injektionerna med Modernas sprutor ”pausas” för alla under 30 år. Där nämns också, att

Läkemedelsverket nu fått in ”spontanrapporter” om 119 misstänkta fall av myokardit (inflammation i hjärtmuskeln) och 55 misstänkta fall av perikardit (hjärttsäcksinflammation) efter sprutor från Moderna och Pfizer.

Kan det vara en tillfällighet, att DN just i dag ”ligger lågt” med sin vaccinpropaganda?

Läkemedelsverket (och Folkhälsomyndigheten) tycks göra allt för att bagatellisera de nämnda biverkningarna. Men inflammation i hjärta eller hjärtsäck är verkligen allvarliga tillstånd – och eftersom man tagit detta steg, och stoppat injektionerna, så kan man vara övertygad om, att det är fara å färde. Och jag är ganska säker på, att de här biverkningarna inte är så ”sällsynta” som man vill låta påskina.

Sannolikt är hela bubblan på väg att spricka, så att det gigantiska bedrägeriet med dessa ”vacciner” snart blir uppenbar för alla – och då blir det många som får ”kalla fötter” och börjar fundera på hur de skall kunna bortförklara de sanslösa lögner de under lång tid spridit.

Det skall bli spännande att se vad som står i DN:s spalter framöver!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?