3. okt, 2021

DN sprider lögner

Dagens Nyheters redaktion sprider lögner – medvetet eller omedvetet. Om man inte känner till fakta i detta fall, så är det mycket anmärkningsvärt. Därför frestas man tro, att det är högst medvetet!

Man borde veta, att Ivermectin, som länge funnits på marknaden – och räddat tusentals patienter från allvarliga följder och död i Covid-19 – faktiskt administreras som en TABLETT!

Denna tablett har nästan utrotat Covid-19 bl.a. i några folkrika stater i Indien och i Afrika – och dramatiskt minskat dödligheten i den extremt fattiga staten El Salvador i Centralamerika. Där är den genom sitt låga pris en utmärkt lösning. Men förstås just därför en nagel i ögat på vaccinindustrin!

Det är förstås anledningen till att man nu försöker ”uppfinna” dyrare lösningar av samma koncept… Och får hjälp med marknadsföringen bl.a. av Dagens Nyheter!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?