1. okt, 2021

Svar från DN

Den 29 september förekom några artiklar i DN – sannolikt med anledning av att alla ”Covidrestriktioner” i Sverige då upphörde.

 

En av artiklarna hade Anna Gustafsson som medförfattare – och innehöll diskussioner om möjligheten att säga upp personal inom sjukvården, om de inte ”vaccinerade” sig. Ingen av skribenterna tog definitivt avstånd från detta – trots att det strider mot gällande lagstiftning på avgörande punkter.

 

Dessutom skulle det innebära ett katastrofalt slöseri med kompetens i en redan mycket ansträngd situation inom vården. Jag skickade ett personligt mail till samtliga medförfattare – och påpekade detta.

 

Samtidigt beskrev jag det fullständigt galna i att de inom vården som kämpat under hela pandemin och byggt upp ett robust immunförsvar skulle kunna sägas upp och gå ut i arbetslöshet – medan nyanställda med ett mycket skörare skydd (via ”vaccination”) skulle ersätta dem. En fullständigt kontraproduktiv åtgärd!

Just Anna Gustafsson gjorde sig faktiskt omaket att svara, vilket hon skall ha all heder av. Ännu hedersammare skulle det ha varit, om hon på minsta sätt berört själva sakfrågan. Men det gjorde hon alltså inte – utan klagade på min ”ton”!

 

Med förlov sagt tycker jag att ”tonen” borde vara av underordnad betydelse, när det bokstavligen gäller ett medicinskt bedrägeri, som riskerar miljoner människors liv – på global nivå.

Jag påpekade också det vetenskapligt sedan länge kända förhållandet, att både Ivermectin och Hydroxiklorokin effektivt förebygger och botar Covid-19 – liksom att något så enkelt som rejäla tillskott av C-vitamin, vitamin D3 och zink DRAMATISKT minskar risken att drabbas av allvarlig Covid-19.

 

Dessutom nämnde jag det likaledes väl kända (och lätt kontrollerbara) förhållandet att svenska myndigheter VARNAR för dessa ämnen!

Det hade varit klädsamt, om Anna Gustafsson nämnt åtminstone något av detta!

 

Svaret från Anna Gustafsson såg ut så här:

 

”Hej! Tack för ditt mejl. Jag svarar i allmänhet på mejl från läsare. Om du inte får svar från mina kollegor, så kanske det beror på din ton. Att använda termer som massmord kan bidra till att vi drar öronen åt oss”.

Med vänliga hälsningar 

Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Dagens Nyheter

Reporter Stockholmsredaktionen

Tel: 08-738 2132

070-160 4364

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?