15. sep, 2021

Är detta bara början?

I Kalmar län har man nu upprättat ett register över ”icke covid-vaccinerade” och tänker tydligen skicka personliga meddelanden till dem alla – med uppmaningen att vaccinera sig!

Inte ens om det verkligen handlat om ett vaccin, som kunnat förhindra smitta och smittspridning, hade detta varit lagligt! Och när det nu handlar om en injektion, som inte på något sätt uppfyller kriterierna för ett vaccin, utan snarare är ett skrämmande genetiskt experiment, så är det både juridiskt och moraliskt så fel det kan bli!

Man vill inte gärna tro, att detta kan hända i Sverige 2021! Man känner doften av 1930-talets Tyskland, när en viss Adolf Hitler tog över samhället – med samma masshypnotiska metoder som svenska myndigheter nu använder sig av.

Vad blir nästa steg? Register över rökare, människor med D-vitaminbrist, överviktiga, konsumenter av skräpmat? Kanske kommer snart statliga tjänstemän att stå vid kassorna på ICA, COOP och andra matvaruaffärer och kolla din varukorg!

Man inser ju, att syftet någonstans är gott – men när något är fel i alla avseenden, så blir resultatet ändå fel – vilket syftet än är!

Om vi inte vill leva i laglöst land, där läkemedelsindustrins inkomstkrav går före allt annat, och alla nationella och internationella lagar och överenskommelser saklöst körs över, så är det nu dags att sätta STOPP!

Såväl Nürnbergskonventionen som Helsingforsdeklarationen bortser man nu hänsynslöst ifrån – när man tillåter det nu pågående medicinska experimentet på miljoner människor – som inte ens får veta, att de i konkret mening faktiskt är ”försökspersoner”. Och när man nu börjar registrera dem som inte vill delta i experimentet, då har man minst sagt gått för långt!

De jurister som sägs ha godkänt detta får bakläxa – och borde skickas på omskolning!

Länk till uppgiften på svt.se/nyheterhttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/30-000-ovaccinerade-ska-fa-brev-fran-region-kalmar


Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?