26. aug, 2021

Vad döljer Pfizer?

I dessa dagar har som bekant en fullkomlig masspsykos drabbat stora delar av världen, och vaccintillverkarna behöver inte precis kämpa om marknadsandelar. Mängder av länder sliter desperat för att få tillgång till deras produkter. Sunt förnuft och logiskt tänkande har sedan en tid lämnat arenan, och nu är det reptilhjärnan som styr.

Vaccintillverkarna bygger upp oanade förmögenheter – och de var inte precis barskrapade innan! Affärsidén är absolut vattentät. De lyckades redan 1986 tvinga den amerikanska senaten att godkänna en lagstiftning, som ger dem absolut total ansvarsfrihet. Vilka skador än vacciner ger, så kan tillverkarna aldrig åtalas eller dömas till skadestånd.

Det är självklart också därför man till varje pris vill behålla benämningen "vaccin", för i samma ögonblick man börjar kalla injektionerna för vad de är - genetiska experiment - så blir tillverkarna ansvariga för deras ev. skadeverkningar, precis som när det gäller andra farmakologiska produkter.

Bakgrunden var, att ”kalla kriget” fortfarande fanns i allas medvetande, och att man var skräckslagna inför att drabbas av ett biologiskt vapen från dåvarande Sovjetunionen. För att inte bli ”tagna på sängen” ville läkemedelsbolagen ha ”fria händer” att utan begränsande lagstiftning forska fram ”motmedel” (t.ex. i form av vaccin). Och de fick som de ville – med sedan tämligen katastrofala följder, som vi i dag får uppleva – globalt!

När det gäller de nu aktuella ”vaccinerna” - som verkligen inte är några vacciner i egentlig mening, utan i stället just ett biovapen, eller ett genetiskt experiment, beroende på hur man ser det – så har vaccintillverkarna dessutom med långtgående manipulationer, och fullständig uppbackning av media, lyckats skapa ett fullständigt galet ”sug” efter deras produkter.

Därför har man varit i ett fantastiskt överläge vid förhandlingarna med köparna (i första hand världens olika regeringar). Resultatet har blivit fruktansvärt dyra och bindande avtal, som helt bestämts av säljarna. Vad som än händer – om t.ex. vaccinerna visar sig värdelösa eller livsfarliga, eller om man hittar enkla botemedel mot den sjukdom vaccinet är avsett att skydda mot – så tvingas köparna att fullfölja avtalet och betala allt intill sista öret.

För säkerhets skull har man också beslutat, att avtalen är hemliga i tio år (och för Israel, där man var särskilt angelägna, gäller sekretessen i trettio år).

”Vaccinernas” brister och dramatiska biverkningar (som DÖD) har blivit alltmer uppenbara, men myndigheter, läkare och alla medier driver hela tiden på – och vill uppenbarligen att alla skall utsättas för dessa helt oprövade injektioner, som en stor del av den samlade vetenskapliga expertisen varnar för!

Alla mainstream media – och sociala plattformar som Fecebook, Twitter, Youtube m.fl. deltar i bedrägeriet. De senare stänger omedelbart alla konton, som ens antyder minsta tveksamhet mot ”vaccinerna”!

Vissa förordar till och med obligatorisk ”vaccinering” (även för barn!).

Detta sker i uppenbar strid med Nürnbergkonventionen och Helsingforsdeklarationen, som båda entydigt förklarar, att medicinska försök på människor utan deras informerade samtycke är absolut förbjudet – och betraktas som ett ”brott mot mänskligheten"!

Detta sker nu alltså i stor skala, och de som deltar i det gigantiska försöket får inte ens veta, att de faktiskt är ”försökspersoner”!

Vaccintillverkarnas högsta önskan är förstås självklart att deras produkter skall bli obligatoriska, för maximal konsumtion – och maximal vinst.

Möjligen kan man bli en aning förvånad, när man får veta, att Pfizer inte kräver vaccination hos sina egna anställda!

Dokumentet som visar detta finns på länken nedan.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?