25. jul, 2021

Korthuset faller

Det gigantiska bedrägeri en stor del av mänskligheten nu utsätts för – och som är ett flagrant brott mot den s.k ”Nürnbergkoden” - är nu på väg att avslöjas. Koden, eller konventionen, skapades efter de rättegångar i Nürnberg, som följde efter andra världskrigets slut, då de nazistiska ledarna dömdes för sin medverkan i massmorden på judar och andra – och de fruktansvärda medicinska experiment som genomfördes på de skyddslösa fångarna i koncentrationslägren (bl.a. av den ryktbara Dr Josef Mengele).

Man fastslog här bl.a. att ingen människa får utsättas för några experiment utan ”informerat samtycke” - och att ingen kan skylla på att han eller hon ”endast lytt order”.

Var och en är personligen ansvarig för deltagande i brott mot denna konvention – som övergripande gäller i alla länder än i dag. Inte minst i Sverige – vilket borde väcka känslor av obehag hos väldigt många företrädare för myndigheter, sjukvård och politiska organ i dessa dagar!

Den globala vaccinationskampanjen, som nu pågår för fullt, bygger i sin helhet på falska premisser, forskningsfusk, bedrägeri och döljande av uppenbara sanningar. Så långt man förstår beroende på fullkomligt astronomiska ekonomiska intressen, men även med övergripande politiska intentioner bakom.

Faran är att det hela är så fruktansvärt att det är svårt att riktigt förstå och tro på – precis som de nazistiska planerna till en början verkade, när Hitler satte sina planer i verket!

Om vi inte i dag vore så genuint historielösa, så skulle vi tydligt se parallellerna till dagens situation!

De som är intresserade av fakta kan med fördel använda sig av följande videos för att få ett bättre beslutsunderlag till sin uppfattning än vad vi får genom de grundfalska uppgifter vi dagligen matas med via mainstream media (som SVT, SR och våra stora dagstidningar)


https://www.bitchute.com/video/UdxyVDQ7Szeg/

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?