14. jul, 2021

Coronabluffen avslöjas. Är allt ett planerat brott?

Här följer länken till en video, där vi kan följa kedjan av lögner, fusk och ekonomiska bedrägerier i gigantisk skala – som tycks ha resulterat i den globala katastrof vi nu snart är mitt inne i.

Den internationellt välkände advokaten Dr Reiner Füllmich gör en klargörande intervju med Dr David Martin, som är ordförande i ”mcam internationell riskhantering”.

Dr Martin berättar bl.a. för Dr Reiner Füllmich följande: ”Ur företagens synpunkt har vi sedan 1998 varit världens största garant för immateriella tillgångar i nästan alla länder (168 av dem).
Våra försäkringssystem omfattar hela patentet för alla patent och patentansökningar. Vi har en förmåga att se vad som händer och vilka som är involverade i det som händer. Vi bevakar en rad tematiska intressen för en mängd organisationer och individer – liksom för vårt eget kommersiella bruk.
Vi har tre aktiefonder som har de bäst presterande indexen i världen för stora kapital och medelstora aktier.

Vår verksamhet handlar om att övervaka och notera innovationer och det som händer i hela världen – särskilt för att övervaka ekonomin. Vår verksamhet innebär alltså just att vi övervakar innovationer i hela världen – och det handlar om ekonomi. Här spelar patent en stor roll.

Vi har granskat över 4000 olika patent, som berör SARS Coronavirus. Och vi har gjort en omfattande undersökning av finansieringen av olika manipulationer, som gav upphov till SARS, som en underklad*  av Beta coronavirus-familjen. Och vad jag nu ville göra var att ge en snabb överblick av tidslinjen för denna process. Du har fått ett dokument, som är extremt viktigt – och publicerades under våren 2020.”

* (KLAD = en vetenskaplig hypotes angående evolutionär släktskap mellan organismer).
Vad som framgår i intervjun är också, att varken coronaviruset i sig eller det ”vaccin” som nu börjat användas (inkl. de där ingående ”spike-proteinerna”) är någon nyhet – utan sedan 22 år kända fenomen!

Här  lämnar jag denna korta inledning, för att lämna över till den länk där hela denna konversation finns – textad på svenska. Vad som framkommer där kan inte betraktas som annat än tungt vägande bevis för, att det som nu går som en löpeld över hela världen kan ses som ingående i en sedan många år genomtänkt plan – vilken kan innebära en icke försumbar minskning av världens befolkning – via de ”vacciner” som man nu på allt sätt försöker tvinga på varje enskild människa i alla länder.


https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html

För den som i detalj vill kontrollera det dokument som omnämns, finns möjligheten via följande länk:


Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?