29. jun, 2021

Om kunskaps spridande

Vi lever i ett överflödssamhälle – både när det gäller materiella ting och information. Trots överflödet, så finns det också stora brister i båda dessa kategorier. Materiella brister ifråga om livsnödvändiga resurser som föda och vatten kan som bekant medföra oerhörda lidanden – och förlust av människoliv. Just i dessa avseenden i hög grad barns liv.

Det hela är så förfärligt att man knappt orkar tänka på det. Särskilt när vissa brister mycket enkelt skulle kunna avhjälpas – men där människors girighet och konflikter effektivt förhindrar att så sker.

Förfärligt nog gäller samma sak beträffande information och kunskaper. Även när det gäller information som enkelt kan förhindra eller bota livshotande sjukdom, så är mänsklig girighet något som förhindrar detta. Denna girighet (tillsammans med en politisk agenda) gör just nu att människor blir sjuka och dör i en global smitta, som enkelt kunde stoppas.

Jag har på min hemsida (under avsnittet ”C-vitamin”) sedan länge t.ex. talat om hur fantastiskt effektivt intravenös behandling med C-vitamin kan vara i olika sammanhang. Jag har också nämnt den svenske läkaren Sture Blomberg, som framgångsrikt använt metoden – bland annat för att rädda sin 81-åriga syster, som var döende i Covid-19 – men också många fall av sepsis (blodförgiftning), som ofta leder till döden.

Nu har Swebb-tv tagit initiativet att intervjua denne Sture Blomberg. Och vad han berättar är så omvälvande att det kommer att sätta skräck i många myndigheter (som Folkhälsomyndigheten) och större delen av läkarkåren. Det innebär självklart att man kommer att försöka tillgripa alla medel för att stoppa denna information – och troligen på allt sätt odugligförklara denne oerhört kompetente och erfarne läkare.

På följande länk kan man se och lyssna till del två av intervjun. Gör det – och försök att sprida den till så många som möjligt. Det kan rädda människoliv!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?