25. jun, 2021

Intervju med erfaren, kunnig och orädd svensk läkare – Dr Sture Blomberg

Jag har tidigare i flera sammanhang nämnt den svenske läkaren Sture Blomberg – främst i hans egenskap av mångårig och framgångsrik användare av högdoserat C-vitamin i intravenös form vid behandling av svåra sjukdomstillstånd.

Det mest spektakulära var kanske när han med den metoden lyckades rädda sin 81-åriga syster, som i USA lång döende i Covid-19. Läkarna där skulle stänga av respiratorn, eftersom man ansåg att hon inte skulle kunna överleva. Sture Blomberg lyckades med utnyttjande av juridiska finesser tvinga läkarna att avbryta den planeringen – och i stället sätta in intravenös C-vitaminbehandling. På kort tid tillfrisknade hans syster och kunde lämna sjukhuset och återvända hem!

Anmärkningsvärt är, att de flesta svenska läkare inte känner till den metoden – och att de i stället aktivt motverkar och varnar för höga doser C-vitamin! Lika absurt som att svenska läkare och myndigheter också varnar för tillskott av vitamin D3 under den pågående ”pandemin” - trots att det finns många vetenskapliga studier, som utan minsta tvekan visar, att rejäla doser vitamin D3 dramatiskt minskar risken att bli allvarligt sjuk i Covid-19 (liksom andra infektionssjukdomar).

Om möjligt än värre är, att det hela tiden funnits effektiva, säkra och billiga medel för att förebygga och bota Covid-19 – men att läkare och myndigheter lyckats få dem förbjudna! Det handlar framför allt om Hydroxiklorokin och Ivermectin, som utan allvarliga biverkningar använts mot parasiter i decennier!

Nu har Swebb-tv lyckats få till stånd en intervju med Dr Blomberg – som alla borde ta del av. Här nedan finns länken till intervjun, samt länken till hans egen blogg.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?