24. jun, 2021

Hur länge skall galenskapen fortsätta?

Vi har nu i omkring 1½ år varit utsatt för världshistoriens största och mest dödliga bedrägeri!

Hur kan det vara möjligt?

Jo, när mainstream media i hela världen dagligen för fram samma budskap som ansvariga myndigheter och nästan hela kåren av läkare och forskare, så är det möjligt. Särskilt när man man på lösa grunder lyckats uppamma en oresonlig skräck för ett virus, som är obetydligt farligare än en vanlig säsongsinfluensa. Och när man effektivt blockerar alla dem som försöker informera om verkliga förhållanden.

Läkare och framstående forskare, som desperat försöker stoppa masshysterin, trakasseras, hotas och riskerar sina anställningar. För läkare finns risken att de fråntas sin legitimation – och därmed förhindras att försörja sig på sin profession, det som de är utbildade till.

De blir stoppade på Facebook, Twitter, Youtube och andra kanaler – och de släpps aldrig fram i radio eller TV. All saklig diskussion förhindras.

Men i detta till synes totala mörker händer det ändå att man blir glad över enskilda människors mod och styrka!

I dag hände just detta. De två svenska läkarna - Hanna Åsberg och Glenn Dormer - skriver brev till Folkhälsomyndigheten - och till alla Sveriges regioner. Och de håller en liten improviserad presskonferens i närheten av Folkhälsomyndighetens lokaler i Solna.

De avslöjar i detalj det fruktansvärda som nu sker varje dag - världen över. Man injicerar människor - nu också barn - med ett oprövat preparat, som man kallar "vaccin", men som inte alls är något vaccin i traditionell mening.

Detta har redan förorsakat fler dödsfall än det aktuella viruset i sig - SARS-CoV-2 - och kommer sannolikt att ta död på miljoner människor.

Och sanningen är, att det aldrig hade behövts något vaccin - eftersom detta virus (som förorsakar Covid-19) som nämnts inte är mycket farligare än ett vanligt influensavirus.

Men ännu värre: Det har hela tiden funnits effektiva, säkra och billiga medel för att förebygga och bota sjukdomen.

Det handlar framför allt om Ivermektin och Hydroxiklorokin, som båda är gamla beprövade läkemedel - men som man nu uttryckligen har förbjudit läkarna att använda mot Covid-19 !!!

Dessutom vet man, att något så utomordentligt enkelt som tillskott av vitamin D-3 dramatiskt minskar risken för denna sjukdom (och andra infektionssjukdomar).

Det hedrar i hög grad dessa två läkare, som vågar berätta sanningen. Och det är i motsvarande grad en stor skam för de myndigheter och media som hela tiden medverkat i detta dödsbringande bedrägeri. Och deras läkarkollegor, som också medverkat och aktivt förmått människor att låta sig injiceras, har mycket att stå till svars för. De har som läkare haft ett särskilt ansvar att ta reda på vetenskapliga fakta om detta - och inte bara lita på vaccintillverkarnas skamlösa propaganda!

Naturligtvis kommer vi inte att få höra en enda rad om dessa modiga läkares insats i våra vanliga media – och någon reaktion från Folkhälsomyndigheten är nog helt utesluten. De har målat in sig i ett hörn och måste fortsätta hävda sina osanningar!

Detta är absolut världshistoriens mest omfattande och dödliga bedrägeri. Och det är oerhört tragiskt - och närmast obegripligt - att en hel värld låtit sig luras!

Och här kommer länken till presskonferensen:

Den som vill veta något om just myndigheternas ansvar i denna fråga kan ta del av min skriftväxling med dessa här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?