15. jun, 2021

Sanningar om det pågående globala bedrägeriet

När det gäller den aktuella ”Coronapandemin”, som ursprungligen aldrig varit någon pandemi i ursprunglig mening, så är det numera känt, att det inte är själva viruset (SARS-CoV-2) som är det farliga. Detta virus kan ge de symtom man kallar Covid-19, vilka är endast något allvarligare än en vanlig influensa.

Det ger mycket lindriga symtom hos unga och hos människor med ett bra immunförsvar (som t.ex. tillräckliga nivåer av C-vitamin, vitamin D3 och mineraler som zink, magnesium, selen och jod).

Det är nästan enbart sköra äldre människor och de med underliggande tillstånd som övervikt, diabetes, cancer, demens och andra kroniska sjukdomar som blivit allvarligt sjuka eller avlidit.

Men det som är absolut livshotande är nu de ”vacciner” man försöker få alla människor att ta. Och det tycks huvudsakligen bero på de ”spikeproteiner”, som dessa vacciner får kroppens egna celler att börja tillverka i stor skala.

Den vanliga teorin är, att spikproteiner är de ”spetsar”, som sitter på virusets yta och fäster vid en cells yta och gör att viruset kan ta sig in i cellens cytoplasma och där få cellen att enligt virusets genetiska instruktioner starta massproduktion av nya virus.

Vad man nu upptäckt är, att dessa spikproteiners allvarligaste verkan är, att de sprider sig i hela kroppen och förorsakar vaskulära skador i alla organ. De ger alltså inflammationer i blodkärlen – inte minst i hjärta, lungor och hjärna. Det innebär risk för både blödningar och proppar i livsviktiga organ, vilket kan ge svåra skador, invaliditet - och även dödsfall.

Det finns emellertid ett motmedel mot spikeproteinets skadeverkan i kroppen. Det heter Suramin – som bl.a. den internationellt kända forskaren Dr Judy Mikovits berättat om. Det tycks hindra spikeproteinet från att sprida sig i kroppen och åstadkomma de nämnda skadorna på kroppens blodkärl.

Det finns uppgifter om att Suramin ”hämmar olämplig replikering och modifiering av RNA och DNA”, och gör att det återställer cellerna hos dem som vaccinerat sig – vilket därmed också skyddar mot överföring till oss som inte vaccinerats. Det talas om en ”shadowing effekt!

Man förhindrar därmed den cytokinstorm i blodet, som kan göra att blodet koagulerar, när immunförsvaret överreagerar.

Enligt samma uppgifter känner ”eliten” till det här, men man har ”mörkat” det för folket. Det hela är förstås mycket komplext. Men ämnet Suramin finns i naturen – se uppgifter om tallbarr längre fram - och är bättre än det som tillverkas i laboratorier.

Suramin har tidigare sålts under varumärket Geramin för injektioner. Men det går inte längre att få tag i. Det sägs herrarna Anthony Fauci och Bill Gates ha sett till.

OBS! Om man är gravid skall man absolut inte dricka tallbarrste, då det kan verka sammandragande.

Se receptet på bilden, överst på sidan.

 Svensk kvinna med mod och engagemang

I denna sak framträdde nyligen Tove Jakobsson, känd hälsoinspiratör med holistisk inriktning.

Hon har med intuition, egna undersökningar av vetenskapliga studier och empirisk erfarenhet – samt en god portion sunt förnuft - kommit fram till en egen uppfattning, som hon med viss vånda valt att delge oss i en video (se länk nedan).

Till skillnad mot vissa andra experter och ”förståsigpåare”, som med ett leende kan delge oss de mest förfärliga sanningar – och därför kanske inte tas på allvar – så är Tove Jakobsson fullständigt kongruent i sitt framförande.

Hon visar öppet sin förtvivlan över vad som nu händer – och över de enorma svårigheter som finns att få fram sanningen om detta.

Ingen kan någonsin tvivla på hennes ärlighet och äkta känslor – och hon förtjänar därför i högsta grad att bli tagen på allvar – men mest av allt förstås därför att hon i sak har alldeles rätt!

Risken är förstås att hon – som många andra obekväma sanningssägare och ”visselblåsare” - blir kallad foliehatt och konspirationsteoretiker. Här handlar det om så enorma intressen – ekonomiska, politiska och prestigemässiga – att de som har makten är beredda att använda alla medel för att tysta henne och hennes kollegor i ”sanningssägarbranschen”. Vi ser detta varje dag.

När hon nämner att det hela tiden funnits enkla, effektiva och säkra botemedel mot Covid-19 - så är två av dem Hydroxiklorokin och Ivermektin. Om man tillåtits använda dessa två medel (det finns fler), skulle mycket få människot behövt belasta IVA på grund av Covid-19!

En anledning att ta Tove Jakobssson på allvar är just en annan ”sanningssägare” - nämligen den tidigare nämnda, oerhört sakkunniga och kända läkaren och forskaren Judy Mikovits, som i strikt vetenskapliga termer berättar samma sak. Den som åtar sig att visa att hon skulle vara en ”foliehatt” har en omöjlig uppgift framför sig. Ett kort anförande av henne finns på den sista länken här nedan.

Tove Jakobssons video

https://youtu.be/VRvE9xDG-Ww

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?