11. jun, 2021

Ljuset kommer från öster!

Vi är alla medvetna om att solen går upp i öster, och att vårt grannland Finland ligger öster om oss, varför solen där varje dag går upp tidigare än hos oss i Sverige.

Kanske är det förvånande för några, att också livsviktig information om våra folks hälsa framförs i det finska parlamentet innan så sker i Sverige. Men så är det. Våra svenska riksdagsmän har under lång tid deltagit i det historiska bedrägeri som iscensatts av några giriga, makthungriga och totalt empatilösa galningar på andra sidan Atlanten.

Detta har redan inneburit mycket lidande och förkortade liv för många oskyldiga människor i både Sverige och Finland – och i stora delar av världen.  Det vilar en stor skuld hos politiker, tjänstemän inom våra statliga verk och större delen av läkarkåren – och kanske framför allt hos våra medier. De senare har frångått sin viktiga roll som en ”tredje statsmakt” med uppgift att kontrollera de två andra – regering och riksdag – liksom de ofantliga ekonomiska intressen som har större makt än både regering och riksdag.

I stället har våra media blivit megafoner för dessa intressen och hela tiden deltagit i det historiskt unika vetenskapliga (och politiska) experiment som nu håller på att rasera en hel civilisation. Detta är så skrämmande att det är svårt att uttrycka i ord. Och de som försöker göra det tystas effektivt.

Tusentals läkare och forskare världen över försöker desperat att väcka politiker och andra beslutsfattare från den pågående galenskapen – men de avfärdas som konspirationsteoretiker och foliehattar av den verkliga maktens hantlangare.

Vi befinner oss i ett nödläge – som inte kan avhjälpas med någon form av vaccin, utan med vanligt sunt förnuft, och genuin medicinsk sakkunskap, som nu tycks ha blivit en bristvara hos de mest högljudda ”experterna”. Detta är en tragedi av astronomiska mått – och visst är det märkligt att en enskild finsk riksdagsman vågar ta bladet från munnen, och avslöja att ”kejsaren är naken”. Allt är ett bedrägeri – och ett dödligt sådant!

Den som vill höra den finske riksdagsledamoten Ano Turtiainen tala klarspråk kan använda nedanstående länk (talet textat på svenska).https://rumble.com/vic9br-ano-turtiainen-09.06.2021.html?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?