4. jun, 2021

Mindre belastning på BB, skolor och äldrevård!

Jag tror de flesta av mina bekanta ser mig som en rätt snäll och beskedlig och föga aggressiv person – snarast kanske konflikträdd. Jag söker verkligen inte konflikt i onödan.

Jag har inte heller i min bok (Och cancern bara försvann) avslöjat namnen på de läkare, som under min ”cancerresa” ljög mig mitt i ansiktet – och höll på att ta livet av mig. Och jag lyckas oftast behärska mig, när djupt okunniga människor beskyller mig för att vara ovetenskaplig och komma med falska uppgifter – även om det kan vara svårt, när man möts av öppet förakt eller medlidsamma leenden.

Några vill också beskylla mig för att ”tjäna pengar på folks olycka”, när jag sprider ”min metod” (för att bota cancer) - som bevisligen fungerat både för mig och många andra.

Att metoden hela tiden funnits gratis och tillgänglig för alla på min hemsida (www.svaradoktorn.se) har tydligen ingen betydelse!

Men för att komma till saken:

Jag anser mig inte vara mer moraliskt finkänslig än någon annan, men jag har svårt att raljera över sådant som gäller liv eller död. Ändå gör jag nu ett undantag. Möjligen kan det väcka någon; och vad gör man, när mängder av vetenskapliga fakta inte hjälper – och när det handlar om många miljoner människors liv?

Rubriken syftar alltså på följande:

De nu aktuella ”vaccinerna” mot Covid-19 innehåller ett ”spikprotein” (och dessutom får de kroppens egna celler att tillverka sådant). Detta protein har tidigare visat sig påverka kvinnors menstruationscykel, framkalla blödningar och missfall. Men detta tycks inte av den medicinska vetenskapen ha tagits riktigt på allvar.

Nu har emellertid nya rön framkommit, som gör att det finns anledning att allvarligt oroa sig över kvinnors fertilitet generellt - efter att de tagit något av ”vaccinerna”. Tillsammans med observationen att mäns spermier redan av andra orsaker under de senaste decennierna blivit både färre och av sämre kvalitet finns nu uppenbarligen risk för att ett mindre antal barn kommer att födas – kanske flera generationer framåt!

Planerare inom regioner och kommuner bör ta med detta i sina prognoser. Kanske kan man helt avskaffa sjukhusens förlossningsavdelningar – och satsa mer resurser på äldrevård. Men de gamla tycks ju ganska mangrant ha låtit sig injiceras med de aktuella ”vaccinerna” - så om kanske bara något år är de också alla borta – och äldrevården kan läggas ner. Ännu en besparing! Och en fantastisk möjlighet för ”mellangenerationen” - men förstås ganska trist att inte se några barnbarn växa upp – och se sina egna föräldrar dö i förtid.

Skolorna kan förstås också snart kunna läggas ner – eftersom inga barn finns! Ett nattsvart scenario, som tyvärr inte är helt främmande för den som beaktar fler fakta än dem mainstream media förser oss med – samtidigt som de censurerar alla dem som uttrycker sin oro.

Enbart TVEKSAMHET mot vaccin är numera skäl nog att bli utkastad från media och fråntagen sin grundlagsskyddade yttrandefrihet! Ingen debatt är tillåten! Bara vaccinförespråkarna (och -tillverkarna) släpps fram!

Citat från den kanadensiske professorn Byram Bridle:

Fram till nyligen har man aldrig trott att spikprotein skulle kunna vara giftiga! mRNA-vaccin som först testades på djur och vars studier aldrig publicerats, visar att mRNA nanopartiklar inte stannar lokalt, vilket man antagit hittills och är vad tillverkarna av mRNA vaccin påstått”.

Detta är oförståeligt, eftersom det sedan länge är känt att nano-partiklar rent generellt kan ta sig upp till hjärnan och göra stor skada.

Hans forskning har fått honom att dra följande konklusion:

Vi har gjort ett misstag. Själva spikproteinet är giftigt och farligt för människor. Det kan till och med överföras till nyfödda barn via bröstmjölken.”

Han tillägger att det faktum att man funnit spikprotein i äggstockarna fått honom att befara att det kan göra kvinnor infertila. Studien är publicerad och genomgår expertgranskning. Alla de studier som ingår i professor Bridels studie är emellertid redan expertgranskade.

Länk till originalartikeln av Kerstin Unger-Salén:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?