28. maj, 2021

Mike Adams intervju med Christiane Northrup – maj 2021

Den kända hälsoprofilen och bloggaren Mike Adams genomförde i USA nyligen en intervju med den inte mindre kända läkaren, forskaren och författaren Dr Christiane Northrup.

Följande är ett försök att sammanfatta en del av det viktigaste i denna intervju – med några personliga kommentarer.

Som ingen kunnat undgå att märka, så tycks alla myndigheter och nästan alla läkare sedan en tid göra sitt ytterst för att framställa Covid-19 som så farligt som möjligt. Man vill skrämma oss! En generell och bekräftad iakttagelse är, att rädsla sänker immunförsvaret!

Vi vet nu, att ”något” sprids av vaccinerade personer. Det kan vara det omtalade ”spikproteinet”, som ingår i vaccinerna, och som vaccinerna får kroppens celler att själva producera – eller det kan vara något fortfarande okänt ämne.

Vi vet också, att tusentals kvinnor fått en förändrad menstruationscykel – utan att själva vaccinerats, men efter kontakt med vaccinerade. Hos några har hela livmodern närmast ”fallit ut”. Dr Northrup säger sig aldrig under hela sin läkarkarriär ha upplevt något liknande!

Unga flickor – 6 år eller yngre - får blödningar i vagina efter att ha vistats tillsammans med sina nyligen vaccinerade mor- eller farföräldrar.

Pfizer skrev ju också inledningsvis i sina rekommendationer, att ingen man skall riskera att göra en kvinna gravid tidigare än sju veckor efter vaccinationen – och att ingen kvinna skall riskera att bli gravid tidigare än sju veckor efter sin egen vaccination.

Själv har jag (Dr Northrup) inte heller förstått varför man i många av USA:s stater vaccinerar 99 % av alla nyfödda med Hepatit B-vaccin, eftersom detta innehåller ca 15 ggr mer aluminium än vad FDA anser vara ”säkert”. Särskilt eftersom aluminiumet är i form av nanopartiklar, som kan ta sig igenom blod-hjärnbarriären till hjärnan – och sedan inte försvinner därifrån.

När det gäller vaccin mot mässling och vattkoppor, så vet man att om man genomgått dessa sjukdomar som barn, så förbättras generellt immunförsvaret – och man löper också betydligt mindre risk att drabbas av cancer som vuxen.

I dag får barnen i flera av USA:s stater hela 72 vaccinsprutor före 18 års ålder. Och nu har 54 % av alla amerikanska barn någon kronisk sjukdom (eller flera) – och ett av 37 barn har autism. Förekomsten av autistiska tillstånd har mer än tiodubblats på ett par decennier!

En iakttagelse: Om någon dör den närmaste tiden efter ett positivt Covid-test – så står det alltid Covid-19 i dödsattesten, oavsett vad den verkliga dödsorsaken är. Men om någon dör snart efter en vaccinspruta, då är det alltid en tillfällighet – utan något orsakssamband. Någon form av bias där kanske?

Efter den nya lag, som genomdrevs i USA 1986, kan vaccintillverkare inte ställas till svars för vaccinskador. De kan alltså stoppa in precis vad som helst i sina vacciner utan risk för juridiska eller ekonomiska konsekvenser.
Ändå tycks de flesta inte bry sig om vad man injicerar sina barn med! Och ibland får barnen 6 eller 7 vacciner samtidigt!

Nu uppmanas alla att ta covid-vacciner för att inte sprida smittan – trots att det inte finns minsta bevis för att vaccinet förhindrar smittspridning – eller förhindrar att man själv smittas!

Det som sker nu tycks vara genomförandet av en ”depopulationsagenda”! Ett program för befolkningsminskning!

Vi hör från fertilitetskliniker, att män numera har spermier som är orörliga och inte kan ta sig fram till och befrukta kvinnans ägg. Och vi hör om kvinnor, vars ägg inte kan utvecklas till embryon (och bli till foster).

Nu får man vaccinera flickor i åldrarna 12 – 16 år, d.v.s. under puberteten, då så mycket händer i deras kroppar, vilket skall leda fram till en fruktsam kvinna, som kan föda barn. Ett fruktansvärt oansvarigt experiment!

Normalt räknar man i dag med att en graviditet av sex resulterar i missfall. Nu får 4 av 5 missfall. Det gemensamma för de kvinnor som får missfall är, att de varit i närheten av någon som vaccinerats!


Om man tidigare gick in på en av delning för leukemisjuka – eller en avdelning med transplanterade, så stod det alltid vid ingången en stor skylt med följande text:

”Om du du vaccinerats de senaste sju veckorna så får du inte komma in här!”

Man vet nämligen att de som vaccinerats t.ex. mot vattkoppor eller polio kan sprida virus under sju veckor efter vaccinationen.

De nu aktuella Covid-vaccinerna av mRNA-typ innehåller ”spikprotein” - som påverkar det protein som behövs för att skapa placentan vid en graviditet. Resultatet blir nu alltså att placentan stöts bort, och det blir ett ”missfall”.

Den omtalade ”flockimmuniteten”, när så många i en population blivit immuna att viruset får svårt att spridas, kan bara uppnås genom att tillräckligt många har haft sjukdomen. Flockimmunitet kan inte skapas genom vaccination.

Det farligaste stället man kan vistas på i dag – om man inte varit utsatt för en bilolycka – är ett sjukhus! (Eftersom olika former av smitta cirkulerar där).

Vi vet inte exakt VAD som överförs till andra från dem som vaccinerats. Vi vet bara ATT något överförs.

När Christiane Northrup år 2015 skulle få sin läkarlicens förnyad, så avstod hon från det. Därmed desarmerade hon det vapen ”etablissemanget” kunnat använda mot henne – genom att frånta henne legitimationen. Hon fick sedan också veta, just att sådana åtgärder var på väg – men alltså fick avbrytas, eftersom hon redan själv avsagt sig en förlängning.

Hon var också lycklig nog att ha sin försörjning tryggad, utan att behöva använda sin läkarlegitimation.

Det hela påminner något om den svenska läkaren Annika Dahlqvists situation nyligen, då hon gjorde samma sak – och redan var pensionär, så hon kunde försörja sig utan en läkarlön.

Däremot blev den svenske läkaren och hedersmannen Erik Enby utan godtagbara skäl fråntagen sin licens i september 2006 – efter ett fullständigt hänsynslöst drev i framför allt kvällspressen. Han hade ju varit fräck nog att bl.a. bota cancer med ”alternativa metoder”. Initiativet till förföljelsen tycks tidigt ha kommit från den ökända föreningen för inbördes beundran, som ironiskt nog kallar sig ”Vetenskap och Folkbildning”, där riksmobbaren och professorn Dan Larhammar då hade en ledande ställning.

Fråga från intervjuaren Mike Adams: Hur länge tror du detta kan pågå, när dessa ”vacciner” nu redan troligen dödat 1000 ggr fler än alla tidigare vacciner tillsammans?

Svaret från Christiane Northrup: En ”tipping point” kommer troligen redan denna sommar!

Samtidigt konstaterar hon, att Talidomid (som i Sverige tillverkades och såldes av Astra under namnet Neurosedyn) blev kvar på marknaden i två år, innan det stoppades. Detta enligt läkare och myndigheter ”absolut säkra” sömnmedel rekommenderades till gravida kvinnor. Resultatet blev ett stort antal barn med missbildade eller saknade extremiteter!

Men medlet fortsatte alltså att säljas i två år – trots att skadorna tidigt var kända!

Ett annat exempel är företaget Mercks värktablett Vioxx – som man fortsatte att marknadsföra och sälja i fyra år efter att det uppdagats att det innebar 43 % ökad risk för hjärtinfarkt. Åtskilliga tusen avled efter användning av Vioxx.

Det ”tekniska” preventivmedlet Dalkon Shield innebar många svåra och smärtsamma problem för de kvinnor som använde det. Ett avsevärt antal ovälkomna graviditeter uppstod också – varav fem av sex resulterade i missfall. I USA avled 18 kvinnor av komplikationer från detta svårhanterliga preventivmedel. När det drogs in i USA, fortsatte företaget, AH Robins Company, att sälja det i 80 andra länder – t.ex. Argentina och Zambia, och andra länder med dåligt utvecklad sjukvård, vilket sannolikt förorsakade oerhört många kvinnor onödigt lidande – och ett okänt antal dödsfall.

När det gäller etablissemangets (och läkemedelsföretagens) bemötande av skeptiker – så är det kritik mot vacciner som bemöts allra hårdast. Minsta uttryck av tveksamhet mot vacciner kan resultera i omedelbar blockering på sociala medier – och karaktärsmord i mainstream media. Vacciner får helt enkelt inte kritiseras. Punkt!

Anmärkningsvärt är sedan, att nästan samtliga vacciner, som sägs ha ”räddat världen” faktiskt satts in först när de stora epidemierna redan avklingat. Detta kan man lätt konstatera genom att kontrollera officiell statistik – vilket nästan ingen tycks göra. Vaccin har blivit en sorts helig ko, som ingen får ifrågasätta – och en enorm vinstkälla för tillverkarna!


Länk till den aktuella intervjun här nedan:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?