16. maj, 2021

Brott mot mänskligheten?

Många anser att den pågående ”Covid-pandemin” är ett historiskt och gigantiskt ”brott mot mänskligheten” - d.v.s. ett välplanerat och genomfört bedrägeri på global nivå, iscensatt av starka politiska och ekonomiska krafter.

Det torde vara bortom allt rimligt tvivel att detta bedrägeri redan kostat mer lidande och fler människoliv än det aktuella viruset någonsin kunnat åstadkomma. Den tyskfödde advokaten Reiner Fullmich har tillsammans med ett antal kollegor – och med flera tusen forskare bakom sig – startat ett försök att via juridisk ”grupptalan” ställa de ansvariga till svars för detta.

Bland de åtalade kommer i så fall att finnas såväl företagsledare som ministrar och andra företrädare för regeringar. Naturligtvis kommer samtliga dessa att på allt sätt försöka undandra sig sitt ansvar, och till det yttersta utnyttja sina maktpositioner i det syftet.

Emellertid är den internationellt erkända Nürnbergkonventionen glasklar, när det gäller vad människor får utsättas för – liksom att alla människor har ett personligt ansvar och inte bara kan skylla på att de ”lyder order”. Detta fastslogs under de s.k. Nürnbergrättegångarna i Tyskland 1945 – 1949, då de nazistiska krigsförbrytarna åtalade och dömdes för sin vedervärdiga behandlingar av och medicinska experiment fångar i koncentrationslägren.

Många anser nu – på goda grunder – att den pågående massvaccinationen med experimentella ”vacciner”, som endast är godkända för just experimentella försök i en nödsituation, faktiskt är den typ av mänskliga experiment som är förbjuden enligt Nürnbergkonventionen!

De ekonomiska intressenterna (som vaccintillverkarna, multimiljardären Bill Gates, chefen för ”National Institute of Allergy and Infectious Diseases”, Anthony Fauci, och några andra) har lyckats ta kontroll över alla media och blockera dem som försöker uttrycka minsta tvivel om vaccinernas effektivitet och säkerhet. Därför har allmänheten bibringats den helt falska bilden av att dessa vacciner är både säkra och effektiva. Det bisarra har nu därför inträffat, att människor står i kö för att få sina injektioner – med ämnen vars långtidseffekter vi absolut inte vet något om!

Detta trots att det dagligen kommer information både om att vaccinerna givit de mest förfärliga biverkningar (inkl. död) – och att fullvaccinerade människor blivit allvarligt sjuka i Covid-19.

Det är närmast en ofattbar tragedi att nästan en hel värld låtit sig vilseledas!

Men Reiner Fuellmich är inte riktigt en advokat vilken som helst. Han har tidigare lyckats fåVolkswagen fälld för sina manipulerade dieselbilar (när det gällde avgasutsläpp), och även fått en av världens största banker (Deutche Bank) fälld för kriminella ekonomiska transaktioner.

Möjligen kan han, tillsammans med sina kollegor vinna också kommande mål på detta område - och få några dömda för ”brott mot mänskligheten”.

På följande länk finns en svensktextad version av advokat Reiners beskrivning av sig själv och planerade rättsliga processer.

https://mailchi.mp/8b8a70b696a1/coronapandemin-ett-brott-mot-mnskligheten?

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?