26. apr, 2021

Kriminell verksamhet?

Om man använder alternativa metoder (t.ex. kolhydratreducerad kost och kosttillskott i form av vitaminer och mineraler) för att bota sin cancer, så verkar det av många uppfattas närmast som en kriminell verksamhet – i klass med åldringsrån och sexuella övergrepp.

För något år sedan blev jag beskylld för att vara en sorts ”Macchiarini” (den italienske kirurgen, som tog livet av några patienter med sina inopererade luftstrupar av plast). Det kan bara tolkas som att man beskyllde mig för att utsätta mina medmänniskor för livsfara med obeprövade experimentella metoder. Vad har jag då gjort?

Jo, jag har med en enkel kostomläggning och kosttillskott i form av några vitaminer och mineraler lyckats bli av med den cancer läkarna enhälligt förklarade skulle innebära min snara död – om jag inte accepterade deras behandlingsförslag (omfattande kirurgiskt ingrepp, följt av strålning och/eller cellgiftsbehandling) – vilket jag alltså inte gjorde. Flera i min omgivning har lyckats bli av med andra dödliga former av cancer på samma sätt.

Bland fundamentalistiska forskare och företrädare för skolmedicinen tycks detta närmast vara den ultimata förolämpningen mot medicinsk vetenskap. Jag har alltså haft fräckheten att på ICA och COOP och några hälsokostbutiker för en rimlig kostnad inköpa mina botemedel (gurkmeja, ingefära, aprikoskärnor, aroniabär, kolloidalt silver, C-vitamin, D-vitamin, selen mm) i stället för att låta mig utsättas för traditionell cancerbehandlings svindyra och plågsamma metoder, med synnerligen allvarliga biverkningar. Detta är tydligen det absolut förfärligaste man kan göra. Särskilt om behandlingen lyckas!

Det är verkligen inte konstigt, att cancerforskningen i stort sett står och stampar på samma ställe som för ett sekel sedan (med vissa små undantag)! Anmärkningsvärt är ju också, att enligt svensk lagstiftning är det FÖRBJUDET ATT BOTA CANCER – om man inte är legitimerad läkare! Och om man är läkare – och använder metoder som inte är godkända av Socialstyrelsen, så riskerar man att bli av med sin legitimation. Detta särskilt om man lyckas bota patienter!

Trots att det sedan länge funnits enkla, ”naturliga” botemedel mot cancer, vilka finns noggrant dokumenterade i litteraturen och inte kan förnekas, så blir man omedelbart idiotförklarad, om man försöker informera om dem. Och om man med sitt eget liv som insats använder en sådan metod och lyckas – så kan det hända, att läkarna förnekar fakta och t.o.m. påstår att man ljuger. Jag har själv upplevt precis detta! Och det finns läkare som aktivt FÖRBJUDER cancerpatienter att använda alternativa metoder – även när skolmedicinen givit upp och man vet att patienten snart kommer att dö!

 

Trots att det nu tycks finnas ett avsevärt antal yngre läkare, som inte fullt ut angripits av skolmedicinens utbredda faktaresistens, så tycks vi få vänta länge än på det verkliga paradigmskiftet. Och under tiden dör människor varje dag i cancer – varav många hade kunnat räddas med alternativa metoder!

Min metod är en av många. Jag har i detalj beskrivit den här:

http://www.svaradoktorn.se/441550183

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?