22. apr, 2021

Det globala bedrägeriet

De flesta tycks än inte ha förstått, att snart hela mänskligheten är utsatt för ett gigantiskt bedrägeri. Och det låter förstås så överdrivet att man har svårt att ta till sig sådan information.

Skulle myndigheter, läkare politiker och andra beslutsfattare medvetet lura oss? Nja, inte alla, för många är så gravt okunniga att de inte fattar vad de gör. Men några måste ändå förstå det – och inse precis vad som pågår. Och dit hör några av världens främsta forskare. Problemet är bara, att den stora massan av okunniga – i kombination med fullkomligt gigantiska ekonomiska och politiska intressen – bidrar till bedrägeriet, och aktivt förhindrar att sanningen kommer fram. De medvetna och kunniga slängs ut från Facebook, Twitter, Youtube och andra sociala media – och släpps aldrig fram i mainstream media (som SVT, SR och de stora tidningarna).

Vi får alltså endast vår information från dem som deltar i bedrägeriet – medvetet eller omedvetet. Och det är i dag på väg att leda till en total kollaps – både ekonomiskt, medicinskt, kulturellt och socialt. Civilisationens död!

Det är svårt att förklara kort. Men för dem som är bekanta med den beteendevetenskapliga terminologin kan man hänvisa till begreppet ”experimentell neuros”, så förstår de kanske vad som just nu sker.

Begreppet kan demonstreras t.ex. via möss, som instängda i en bur har två spakar de kan välja på. Om de trycker ner den ena, så trillar en bit mat ner. Om de trycker ner den andra, så får de en elektrisk stöt. Normala, friska möss lär sig snart principen – och efter ett tag trycker de förstås endast ner den spak som ger dem mat.

Men om då försöksledaren plötsligt ändrar förutsättningarna, så att de två spakarna helt slumpmässigt ger mat eller en elstöt – så blir mössen efter en stund ”neurotiska” - eller helt galna. Situationen blir för dem helt oförutsägbar, så hur skall de göra? De vet aldrig vad som skall hända, när de trycker ner någon av spakarna!

Mössen kan antingen bli helt galna och springa omkring i buren tills de blir utmattade och kanske dör. Eller så kan de bli apatiska och bara bli sittande helt stilla, utan att våga röra sig!

(Detta är en grov förenkling – men förhoppningsvis ändå begriplig för några av oss som nu blivit ”möss” i den stora globala ”buren”).

De budskap vi i Sverige länge fått från Folkhälsomyndigheten och andra ansvariga om den s.k. Coronapandemin (eller "plandemin") - och om de ”vacciner” man nu snabbtillverkat har i allt väsentligt varit falska och vilseledande. Detta har redan gjort oss osäkra och mottagliga för allehanda falska teorier om verkligheten. Och tvärt emot vad man skulle kunna tro, så är det ”etablissemanget” och inte amatörer och ”konspirationsteoretiker” som sprider falsk information!

Till yttermera visso har också de officiella uppgifterna ofta varit motsägelsefulla och ändrats hela tiden! Ofta från en dag till en annan – och ibland flera gånger varje dag. Vi har fått besked om att träffas högst 500 personer i ett sammanhang, högst 50, högst 20, högst 8 eller högst 4 – och på restauranger bara en och en vid samma bord.

Stora idrottsarenor eller oerhört omfångsrika lokaler har bara tillåtits ta in mycket få besökare. Samtidigt har allmänna kommunikationer varit packade av resenärer.

Vi har fått höra att ansiktsmasker inte har någon verkan mot smittspridning, och sedan att vi måste använda ansiktsmask i vissa situationer, eller bara i andra. Vi har blivit informerade om att vacciner skyddar mot smitta och förhindrar att vi skall smitta andra – samtidigt som vetenskapen visat att inget av detta stämmer. Även om vi vaccineras kan vi bli smittade – och sprida smittan! Och gedigna vetenskapliga studier visar, att masker inte har någon betydelse för dödligheten i Covid-19. Inte heller ”lockdowns” och stränga restriktioner i samhället.

Självklart har dessa varierande och motsägelsefulla budskap gjort att vi riskerar att drabbas av en sorts ”experimentell neuros” - som gör att vi, precis som de galna mössen, handlar irrationellt och mår allt sämre. Som ”försöksdjur” kan vi bli handlingsförlamade och inte våga göra någonting – eller vi kan negligera alla rekommendationer och regler och agera som om ingen smitta fanns.

Detta är en psykologisk och medicinsk skandal, som överträffar det mesta i världshistorien! Och följderna riskerar att bli katastrofala - särskilt när de skrämmande följderna av det genetiska experiment man kallar ”vacciner” efter hand blir uppenbara!

Några borde ställas till svars för detta gigantiska bedrägeri!

Anmärkningsvärt i sammanhanget är förstås också, att våra myndigheter konsekvent motarbetat alla enkla sätt att skydda oss mot smitta – genom att stärka vårt immunförsvar. Man har försökt skrämma oss från att använda så enkla medel som C- och D-vitamin, samt zink, magnesium, selen och andra viktiga mineraler. Man förnekar det vetenskapliga och helt kristallklara sambandet t.ex. mellan låga serumnivåer av vitamin D3 och allvarliga följder av Covid-19. Extra tillskott av vitamin D3 för hela befolkningen – särskilt ”riskgrupper” borde vara en självklarhet, om man ville begränsa pandemin!

Det har nu också en grupp vetenskapsmän på Irland insett, och föreslår just detta, och deras förslag tycks kunna få majoritet i parlamentet! Äntligen en nation, där man använder sig av vetenskapliga fakta – och inte lyssnar på självutnämnda experter som dagligen sprider lögner och okunskap i våra medier!

Men alla våra svenska myndigheter och beslutsfattare tycks däremot ha som målsättning att helt negligera vetenskapen – och se till att så många som möjligt skall bli så sjuka som möjligt! Och de som påpekar orimligheterna detta agerande blir kallade konspirationsteoretiker eller betraktade som allmänt galna.

Mycket märkligt – och mer tragiskt än vad som går att uttrycka i ord!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?