8. apr, 2021

Intressant telefonsamtal

År 2014 ringde Michael Zazzio upp statsepidemiologen Anders Tegnell – med anledning av den då aktuella ebola-epidemin i några afrikanska stater.

Lyckligtvis spelade han in hela samtalet - från början till slut – annars skulle man inte tro att denna konversation verkligen hade ägt rum. Och Anders Tegnell har upprörande nog senare också påstått att han inte sagt det han sagt i samtalet, och att det är taget ur sitt sammanhang! (Hur han nu kan få den ekvationen att gå ihop; apropå det aktuella ämnet är det lika märkligt som att t.ex. Livsmedelsverket kan påstå, att kolloidalt silver BÅDE är verkningslöst OCH livsfarligt!).

I samtalet får man bl.a. höra Tegnell säga, att Folkhälsomyndighetens uppgift är DIAGNOS – och inget annat - förutom att man också ”stöttar Socialstyrelsen med underlag”.

När Zazzio frågar om Folkhälsomyndigheten har något ansvar för befolkningen i Sverige, så blir svaret entydigt ”NEJ”. Fast med tillägget att man ”jobbar genom 1177” (det nationella numret för sjukvårdsrådgivning).

Sedan blir det riktigt intressant, när Tegnell förklarar att han inte känner till att det finns ett icke läkemedelsklassat medel mot virus – men när Zazzio nämner kolloidalt silver 10 PPM, så undslipper han sig. ”Ja, att det fungerar på dom flesta virus är ju känt”!

Och det är precis den meningen Anders Tegnell sedan förnekar att han någonsin har sagt!

Den som har normal hörsel kan själv enkelt höra hela konversationen på följande länk. Och inslaget är inte på något sätt manipulerat – vilket bör vara enkelt att kontrollera för någon sakkunnig!

Den spontana frågan i dagens situation är förstås: Har man gjort ett enda försök med kolloidalt silver mot viruset SARS-CoV-2 (som ger sjukdomen Covid-19)?

Svaret är antagligen nej! Och då kan man undra varför – eftersom kolloidalt silver är absolut fritt från skadliga biverkningar – även i höga doser!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?