16. mar, 2021

Sedan länge kända medel, som räddar liv

Det har länge varit känt att höga doser C-vitamin intravenöst kan rädda livet på svårt cancersjuka - och patienter som drabbats av svåra infektioner. Till och med människor som drabbas av livshotande blodförgiftning botas snabbt med höga doser C-vitamin intravenöst.

 

Tyvärr tycks de flesta läkare helt galna och verklighetsfrämmande föreställningar bara de hör ordet ”vitaminer”. De verkar närmast tro att vitaminer bara är någon sorts ”godis”, som man kan ta eller låta bli – och att de inte har någon avgörande betydelse för vår hälsa.

 

Så fruktansvärt fel! Och detta ”misstag” kostar människor livet varje dag!

 

Vi är vana vid att se C-vitamin som en antioxidant, och så fungerar det också, om man tar det genom munnen i rimliga mängder. Vad de flesta inte känner till (uppenbarligen inte heller de flesta läkare), är att höga doser av vitaminet tillsammans med mineralerna järn och koppar ger upphov till väteperoxid – som i stället kan sägas vara en ”superoxidant”, som effektivt tar kål på alla cancerceller.

 

En vanlig missuppfattning (som sprids av läkare) är också att C-vitamin absolut inte skall tas under pågående traditionell cancerbehandling (som cytostatika). Detta är helt fel! C-vitamin minskar inte cytostatikas effekt. Tvärt om klarar C-vitamin av de cancerceller som undkommit cytostatika. Så om man kompletterar med C-vitamin kan man minska doserna av cytostatika.

 

Vad som också är avgörande för att bl.a. patienter med cancer skall överleva – och bli friska – är vitamin D3, zink, magnesium, jod och selen.

 

Som av en händelse ingår samtliga dessa ingredienser i det jag som amatör kom fram till och sammanställde i det jag kallar ”min metod” - som botade min egen cancer – och senare många andras.

 

Men en ganska enig läkarkår fortsätter att hävda, att dessa ämnen inte har någon betydelse, när det gäller att förebygga eller bota cancer.

 

De har ingen egen förklaring till att jag blev cancerfri – men de försäkrar enhälligt att det absolut inte kan han något samband med min ändrade kost och tillskott av nämnda vitaminer och mineraler!

 

Här nedan följer två länkar av betydelse i detta sammanhang. Den ena är en intervju av Chris Wark, där doktor Ron Hunninghake redovisar litet av sina imponerande resultat av cancerbehandling med intravenöst C-vitamin och viktiga näringsämnen – och han förklarar i detalj mekanismerna bakom.

 

Den andra går till den svenske läkaren Sture Blombergs blogg. Han har också använt intravenöst C-vitaminbehandling under många år – och för en tid sedan räddade med den metoden sin äldre syster, som drabbats av Covid-19 i USA och var döende. Läkarna villa stänga av hennes respirator, eftersom de ansåg att hon inte kunde överleva. Efter kort tids behandling med C-vitamin kunde hon lämna sjukhuset! I en kort video berättar hon själv om upplevelsen!

Och den tredje länken går till avsnittet "Min metod" på min hemsida

 

https://www.chrisbeatcancer.com/ron-hunninghake-md-on-the-anticancer-power-of-vitamin-c/

 

Fallbeskrivning om COVID-19 och intravenöst C-vitamin

 

http://www.svaradoktorn.se/441550183

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?