14. mar, 2021

Han drar i nödbromsen – men för sent?

Går katastrofen inte att hejda? 

Geert Vanden Bossche, DMV, doktor, oberoende virolog och vaccinexpert, tidigare anställd på GAVI och The Bill & Melinda Gates Foundation, går nu ut med ett desperat nödrop för att så långt möjligt förhindra en världsomfattande katastrof med anledning av den massvaccination mot Covid-19 som nu pågår i många länder – däribland Sverige.

Hans budskap är helt enkelt:

Stoppa omedelbart alla massvaccinationer mot Covid-19!

Anledningen är, att han utifrån sin vetenskapliga bakgrund och specialistkompetens på området virus och vacciner är helt övertygad om, att alla som injicerats med något av de nu aktuella ”vaccinerna” kommer att dö, när de efter en tid drabbas av någon annan enkel virusinfektion. Detta eftersom deras naturliga immunförsvar komprometterats av vaccinet, så de endast har immunitet med just SARS-CoV-2 – men inte mot några andra virus (mycket förenklat).

De tekniska detaljerna är för komplicerade för att jag skall kunna redogöra för dem, men denne Geert Vanden Bossche, som är en mycket känd och respekterad forskare på detta område, sätter sin ära och trovärdighet i pant på att detta är en korrekt vetenskaplig sanning.

Och om man inte kan lita på en av världens ledande experter, vem skall man då lita på?

Denne man tycks också vara en trogen anhängare av ”skolmedicinens” paradigm – och absolut ingen motståndare till vaccin! Tvärt om har han ju under många år arbetat just med att ”designa” vacciner och forska på deras funktion. Det blir alltså svårt för ”etablissemanget” att sätta en foliehatt på hans huvud och påstå att han är en galenpanna, som man inte skall bry sig om.

Vad han nu påstår är, att detta med att sätta igång med massvaccinering under en pågående pandemi är fullständig galenskap – och att det kan sluta med kanske världshistoriens största medicinska katastrof (framkallad av människor).

Något jag personligen (som amatör) kan ha synpunkter på, är annars att han i samband med diskussionen om virusreplikation i angripna celler inte nämner något om att grundämnet zink tycks ha en kraftfull förmåga just att förhindra denna replikation (”förökning”). Likaså verkar det välkända medlet mot malaria – Hydroxiklorokin – ha samma funktion.

Och varför kolloidalt silver tycks klara av nästan alla virus vet man kanske inte – bara att de gör det. Men om man bara nämner ordet kolloidalt silver inom hörhåll för någon skolmedicinskt utbildad läkare eller forskare – så blir man ju omedelbart idiotförklarad! Detta trots att dess funktion är obestridlig och vetenskapligt belagd.

Om det är precis som Geert Vanden Bossche nu påstår, så är ju redan katastrofen närmast omöjlig att hejda, eftersom miljoner människor redan fått dessa vacciner. Han får det i alla fall att framstå som att den då påbörjade processen mot totalt sammanbrott för de vaccinerades immunförsvar är helt irreversibel och omöjlig att stoppa.

I det perspektivet blir det således onödigt att ens fundera över möjliga åtgärder för att hindra deras snara död. Och att bara nämna den förstärkning av immunförsvaret man kan skapa med C-vitamin, vitamin D3, zink, selen, jod och magnesium utmanar kanske löjet.

Men mer än en gång tidigare har skolmedicinska forskares teoretiska resonemang och praktiska slutsatser av sådana visat sig haverera mot verklighetens hårda yta – då den empiriska erfarenheten blivit en helt annan än den förväntade. Låt oss hoppas att detta kan bli fallet även denna gång!

I varje fall finns det all anledning att åtminstone ge de än icke vaccinerade rådet att stärka sitt immunförsvar på angivet sätt – och att så långt möjligt undvika dessa vacciner. Såväl vaccinationerna som alla restriktioner med anledning av ”pandemin” tycks generellt vara mest skadliga för folkhälsan – och redan ha åstadkommit långt fler dödsfall än viruset i sig!

Länk som bl.a. innehåller en autentisk intervju med Geert Vanden Bossche finns på följande länk:

https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe/

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?