4. mar, 2021

Intressanta vetenskapliga sanningar – och myndighetsbesked.

Det finns hur mycket vetenskapligt stöd som helst, som visar den fundamentala betydelsen av vitamin D3 för vårt immunförsvar. Långt innan detta med Covid-19 dök upp var detta ett känt vetenskapligt faktum!

Och det absolut glasklara sambandet mellan allvarligt insjuknande i Covid-19 och låga serumnivåer av vitamin D3 kan ingen seriös forskare förneka!

Lika klart är det att Hydroxiklorokin förebygger och botar Covid-19, liksom Ivermectin! Hydroxiklorokin är sannolikt ett av världens mest säkra och beprövade läkemedel, som använts i närmare 70 år som profylax och botemedel mot malaria – utan allvarliga biverkningar!

Men när det visade sig att det också var verksamt mot Covid-19 blev läkarna plötsligt förbjudna att förskriva medlet – mot just Covid-19. Det är fortfarande tillåtet mot reumatoid artrit (ledgångsreumatism) och andra autoimmuna sjukdomar – men absolut inte mot Covid-19!

Hur kan man då i dag tillåta, att en statlig myndighet som Läkemedelsverket går ut med följande ”information” (d.v.s. desinformation – rena lögner)?

D-vitamin och klorokinfosfat ska inte användas för att behandla corona.

Det förekommer falska påståenden om att D-vitamin och klorokinfosfat skulle fungera som behandling mot corona. Det stämmer inte. Det finns inga vetenskapliga belägg för att varken D-vitamin eller klorokinfosfat ska användas i behandling av covid-19. Klorokinfosfat kan dessutom ge allvarliga biverkningar. Varken D-vitamin eller klorokinfosfat har heller visats ha någon förebyggande effekt på covid.19.

Länk till en av alla presentationer som gäller vitamin D3:

https://www.youtube.com/watch?v=ha2mLz-Xdpg&feature=emb_rel_end

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?