2. mar, 2021

Frihet är det bästa ting...

Frihet är det bästa ting, som sökas kan all världen kring, för den som frihet kan bära...

Det finns all anledning att än i dag ägna en tanke åt denna gamla text, troligen författad 1439 av biskop Thomas Simonsson (1380 – 1443). På olika håll i världen hotas i dag människors fri- och rättigheter på de mest avskyvärda sätt. 

Den som personligen vill demonstrera mot de alldeles orimliga begränsningar av våra fri- och rättigheter, som just nu genomförs i vårt land - med den s.k. pandemin som förevändning - kan göra det genom att delta i "Tusenmannamarschen" lördagen den 6 mars, med  start kl. 14.00 på Medborgarpltsen i Stockholm.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?