1. mar, 2021

Vetenskapens Värld sviker tittarna

Med anledning av den pågående s.k. pandemin hade SVT den 1 mars 2021 gjort en specialupplaga av Vetenskapens Värld i TV 2.

Föredömligt tog de faktiskt också upp följderna av de restriktioner som genomförts på alla håll i världen – som alltså har förorsakat minst lika många dödsfall som Covid-19. Dessutom med ett förfärligt överskott av döda bland unga människor!

Men oerhört pinsamt och upprörande är, att de inte med ett enda ord berörde det fullständigt centrala i hela situationen – att man kan kraftigt förebygga följderna av det aktuella viruset med något så enkelt som att med hjälp av rätt kost och tillskott av viktiga vitaminer och mineraler stärka vårt immunförsvar!

Det finns t.ex. hur mycket studier som helst som visar det direkta sambandet mellan Covid-19 och låga serumnivåer av vitamin D3.

Om man tar rejäla tillskott av vitamin D3, C-vitamin, zink och selen, så minskar riskerna för allvarlig sjukdom DRAMATISKT!

Men - som sagt – inte en stavelse nämndes om det. Skandal är ett milt ord i sammanhanget. Att man dessutom inte heller nämnde något om Hydroxiklorokin eller Ivermektin – som båda är mycket effektiv mot Covid-19 kunde man förstås förutse!

SVT bryter ständigt mot sitt avtal med staten, där det framgår att deras information skall vara objektiv och saklig!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?