18. feb, 2021

Läkemedelsverkets senaste information

Det svenska Läkemedelsverket har ju alltid fungerat som läkemedelsindustrins marknadsföringsorganisation, och man har där på allt sätt varnat för alla enkla och billiga medel för att förebygga eller bota sjukdom. I stället har man med kraft propagerat för ”godkända läkemedel” (som man själva godkänt).

Detta är förstås mycket anmärkningsvärt, eftersom det är en statlig myndighet, som man förväntar sig skall delge oss saklig och opartisk information om läkemedel. Särskilt förstås också om dess verksamhet bedrivs med hjälp av våra skattemedel.

Möjligen kan man i det avseendet se det som en ”förmildrande omständighet” att Läkemedelsverket i hög grad finansieras av företag inom läkemedelsbranschen. Men samtidigt uppstår då också ett slags jävsförhållande, då myndighetens inkomster i huvudsak består av de avgifter företagen betalar för att få sina produkter godkända!

Tänk om Svensk Bilprovning skulle få huvuddelen av sina inkomster från Volvo och Volkswagen – och om man då varnade för Opel, Toyota och andra märken – för att kraftfullt framhålla fördelarna med Volvo och Volkswagen! Ja, närmast förbjuda inköp av andra bilmärken!

Trovärdigheten skulle förstås minska dramatiskt. Men på ett område, där det bokstavligen kan handla om liv eller död, godtar vi utan vidare ett sådant förhållande! Mycket märkligt!

Hur som helst är det förstås en fullständig katastrof, om en statlig myndighet undanhåller information om hur vi enkelt och billigt kan hålla oss friska, eller till och med bota sjukdom – för att urskillningslöst propagera för ”läkemedel”. Åtminstone är det så för alla oss som inte har aktieposter i den farmakologiska industrin.

Men också sådana aktieägare blir sjuka – och då kan de företag vars aktier de tjänar pengar på, med sina produkter bidra till deras lidande (och i värsta fall död). Det är ett välkänt, men sällan omtalat faktum att iatrogena sjukdomar (sjukdomar som direkt beror på läkemedel eller läkares ingrepp) är en av de absolut vanligaste dödsorsakerna i vår del av världen.

Vad som nu gör mig upprörd är den ”information” Läkemedelsverket precis gått ut med – eftersom den är grovt vilseledande och lögnaktig! I andra sammanhang skulle sannolikt ett åtal bli aktuellt – men eftersom nästan alla andra myndigheter, media och större delen av läkarkåren är delaktiga i denna upprörande desinformation, så torde varje juridisk process sluta med nederlag för sanning och vetenskap!

Bland lögnerna nöjer jag mig med att titta på deras uppgifter om D-vitamin och klorokinfosfat (hydroxiklorokin) – som möjligen är mest hårresande.

När det gäller vitamin D3 finns det överväldigande vetenskapliga bevis för att detta vitamin (som egentligen är ett hormon) har en oerhörd betydelse för en mängd processer i kroppen – inte minst för vårt immunförsvar, och absolut just också för att undvika allvarliga följder av SARS-CoV-2 (det virus

som anses ge sjukdomen Covid-19.).

Att förneka detta måste anses som den grövsta formen av verklighetsförfalskning!

Och att hydroxiklorokin kan både förebygga och bota Covid-19 visas nu på många olika håll i världen – och har använts med stor framgång sedan ”pandemins början”. Det är djupt upprörande att Folkhälsomyndigheten och andra (som just Läkemedelsverket) kan förneka detta – och påstå att hydroxiklorokin skulle vara ”farligt”. Detta är ett av de mest beprövade och använda läkemedel som någonsin funnits. Det har använts som profylax och behandling mot malaria i uppemot 70 år – utan kända biverkningar! Och det har givits till barn, vuxna, gravida kvinnor… Till alla kategorier!

Men så fort man upptäckte att det fungerade mot Covid-19, så blev det förbjudet att använda mot just Covid-19!!

Däremot är det fortfarande tillåtet för läkare att skriva ut mot reumatoid artrit (ledgångsreumatism) och vissa andra autoimmuna sjukdomar.

Ett bedrägeri som måste sakna motstycke i medicinhistorien! Värre än den besinningslösa förskrivningen av statinpreparat till mängder av helt friska människor!

Här följer Läkemedelsverkets text. Och sist kommer en länk till hela skriften – samt en aktuell vetenskaplig genomgång av situationen:

”D-vitamin och klorokinfosfat ska inte användas för att behandla corona.

Det förekommer falska påståenden om att D-vitamin och klorokinfosfat skulle fungera som behandling mot corona. Det stämmer inte. Det finns inga vetenskapliga belägg för att varken D-vitamin eller klorokinfosfat ska användas i behandling av covid-19. Klorokinfosfat kan dessutom ge allvarliga biverkningar. Varken D-vitamin eller klorokinfosfat har heller visats ha någon förebyggande effekt på covid.19.”

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/detta-galler-om-coronavaccin

 

Länk till oberoende vetenskaplig genomgång av aktuellt ämne:

http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v17n01.shtml

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?